BrizzWizz Napisano 10 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2016 Witam was.Ja z zapytaniem czy jeżeli fizycznie nie ma się Green Card natomiast wszystko zostało zakończone jeżeli chodzi o otrzymanie papierów w Ambasadzie itd, to czy mogę zakupić bilet w jedną stronę podając podczas zakupu biletu normalny paszport jako dokument czy muszę zakupić w obie strony? GC będzię wyrobiona prawdopodobnie do miesiąca czasu, w USA.Chodzi mi o to żeby np. nie być cofniętym z lotniska już z USA z powrotem do PL.Jeżeli ktoś się na tym zna lub coś wie proszę się wypowiedzieć.
kzielu Napisano 10 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2016 Witam was. Ja z zapytaniem czy jeżeli fizycznie nie ma się Green Card natomiast wszystko zostało zakończone jeżeli chodzi o otrzymanie papierów w Ambasadzie itd, to czy mogę zakupić bilet w jedną stronę podając podczas zakupu biletu normalny paszport jako dokument czy muszę zakupić w obie strony? GC będzię wyrobiona prawdopodobnie do miesiąca czasu, w USA. Chodzi mi o to żeby np. nie być cofniętym z lotniska już z USA z powrotem do PL. Jeżeli ktoś się na tym zna lub coś wie proszę się wypowiedzieć. Jaką wizę będziesz miał w paszporcie ?
BrizzWizz Napisano 10 Lutego 2016 Autor Zgłoś Napisano 10 Lutego 2016 Jaką wizę będziesz miał w paszporcie ? Już mam Immigrant Visa
sly6 Napisano 10 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2016 Bilet w jedna stronę.podaję się dane z paszportu
Joanna30 Napisano 10 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2016 Jeśli masz wizę imigracyjną, to jak najbardziej możesz kupić bilet w jedną stronę
BrizzWizz Napisano 10 Lutego 2016 Autor Zgłoś Napisano 10 Lutego 2016 Dzięki śliczne, bo w to całe zamieszanie wprowadzili mnie jak byłem się zapytać w biurze podr. o cenę.
zielonywkarty Napisano 10 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2016 w dobie internetu raczej najlepsze ceny dostaniesz w necie.
BrizzWizz Napisano 10 Lutego 2016 Autor Zgłoś Napisano 10 Lutego 2016 Byłem się tak z głupa zapytać, chciałem wiedzieć jaka różnica pomiędzy net/biuro
glimi Napisano 10 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2016 biuro zawsze bierze oplate za wystawienie biletu
neole Napisano 13 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2016 zalezy też na jaką linię lotniczą kupujesz bilet, czasami bilety w dwie strony są tansze niż w jedną.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.