Daffodil123 Napisano 18 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2016 Witam, Czy wysyłaliście dokumenty potwierdzające prawdziwość waszego małżeństwa takiej jak: zdjecia, wyciagi z banku, wspolne rozliczenie itd... razem z innymi dokumentami na zielona karte ? Czy owe dokumenty nalezy miec ze soba dopiero na wyznaczonym interview?
kzielu Napisano 18 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2016 Witam, Czy wysyłaliście dokumenty potwierdzające prawdziwość waszego małżeństwa takiej jak: zdjecia, wyciagi z banku, wspolne rozliczenie itd... razem z innymi dokumentami na zielona karte ? Czy owe dokumenty nalezy miec ze soba dopiero na wyznaczonym interview? W przypadku AOSu - zdecydowanie tak, wysyłałem całą grubą kopertę z różnorakimi dokumentami.
ilon Napisano 19 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2016 Ja nie wyslalam zadnych dowodow z aplikacja na AOS, tylko kopie aktu slubu. Nie wydaje mi sie, zeby w instrukcji do tej formy byla informacja, zeby dodac jakiekolwiek dowody. Byc moze sie myle, moze czegos nie doczytalam. Widzialam juz w innych tematach, ze wiekszosc ludzi zalaczala rozne takie rzeczy.
jkb Napisano 19 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2016 Brakuje najwazniejszej informacji - jaka sciezka sie starasz o GC?
kzielu Napisano 19 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2016 Brakuje najwazniejszej informacji - jaka sciezka sie starasz o GC? AOS z turystycznej, chyba juz to przerabialismy w innym watku ;-)
jkb Napisano 21 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2016 AOS z turystycznej, chyba juz to przerabialismy w innym watku ;-) No w takim razie dowody na zwiazek sa raczej potrzebne W przypadku robienia AOS z K-1 takiego wymogu nie ma. Kieruje to do wszystkich postujacych przede mna ;-)
Anarion Napisano 6 Marca 2016 Zgłoś Napisano 6 Marca 2016 Ja nie wysyłałam, w kopercie wysłałam tylko wymagane dokumenty, typu wszystkie formularze i akty urodzenia, a dowody na prawdziwość małżenstwa wzięłam na interview.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.