Daffodil123 Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Witam, Czy wysyłaliście dokumenty potwierdzające prawdziwość waszego małżeństwa takiej jak: zdjecia, wyciagi z banku, wspolne rozliczenie itd... razem z innymi dokumentami na zielona karte ? Czy owe dokumenty nalezy miec ze soba dopiero na wyznaczonym interview? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Witam, Czy wysyłaliście dokumenty potwierdzające prawdziwość waszego małżeństwa takiej jak: zdjecia, wyciagi z banku, wspolne rozliczenie itd... razem z innymi dokumentami na zielona karte ? Czy owe dokumenty nalezy miec ze soba dopiero na wyznaczonym interview? W przypadku AOSu - zdecydowanie tak, wysyłałem całą grubą kopertę z różnorakimi dokumentami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Ja na wszelki wypadek wysylalam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilon Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Ja nie wyslalam zadnych dowodow z aplikacja na AOS, tylko kopie aktu slubu. Nie wydaje mi sie, zeby w instrukcji do tej formy byla informacja, zeby dodac jakiekolwiek dowody. Byc moze sie myle, moze czegos nie doczytalam. Widzialam juz w innych tematach, ze wiekszosc ludzi zalaczala rozne takie rzeczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkb Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Brakuje najwazniejszej informacji - jaka sciezka sie starasz o GC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Brakuje najwazniejszej informacji - jaka sciezka sie starasz o GC? AOS z turystycznej, chyba juz to przerabialismy w innym watku ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkb Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 AOS z turystycznej, chyba juz to przerabialismy w innym watku ;-) No w takim razie dowody na zwiazek sa raczej potrzebne W przypadku robienia AOS z K-1 takiego wymogu nie ma. Kieruje to do wszystkich postujacych przede mna ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarion Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 Ja nie wysyłałam, w kopercie wysłałam tylko wymagane dokumenty, typu wszystkie formularze i akty urodzenia, a dowody na prawdziwość małżenstwa wzięłam na interview. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.