student11 Napisano 4 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 4 Listopada 2016 czy ma różnicę jaką planowaną datę przyjazdu podam? zastanawiam się czy jak podam w wakacje to według nich mam jeszcze czas żeby złożyc ponownie wiec nie zawahają się odmówić
sly6 Napisano 4 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2016 jak podasz i za rok to wizy możesz nie otrzymać.. Liczy się co wpisali w Londynie i jak będzie przebiegać rozmowa w Polsce .
student11 Napisano 4 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 4 Listopada 2016 ok dzięki a czy jestem permanentnym rezydentem UK czy nie?
andyopole Napisano 5 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2016 6 godzin temu, student11 napisał: ok dzięki a czy jestem permanentnym rezydentem UK czy nie? Jeśli na stałe mieszkasz w Toruniu a pojedziesz studiować na Biała Podlaska University to jesteś stałym rezydentem tej metropolii czy nie?
sly6 Napisano 5 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2016 w UK jest coś takiego jak czasowy stały pobyt i staly pobyt i Ty podpadasz pod tymczasowy.
student11 Napisano 5 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 5 Listopada 2016 jak umówić dwie osoby na jedno spotkanie w ambasadzie?
student11 Napisano 20 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 20 Listopada 2016 Spotkanie umawia się przez internet więc jak mam umówić mnie i siostre na jedną rozmowę?
student11 Napisano 20 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 20 Listopada 2016 Czy ambasada w Polsce ma dane dlaczego nie przyznano mi wizy w Anglii? Zastanawiam się czy jak napisze że powodem nieprzyznania wizy było "Unqualifed under section 214(b) of the Immigration and Nationality Act" to czy nie zaszkodze sobie?
sly6 Napisano 20 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2016 ma i to kazda Ambasada USA ma taki wgląd. i masz wpisać prawdę reszta w rękach Konsula.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.