wojtekbp Napisano 3 Maja 2016 Zgłoś Napisano 3 Maja 2016 jak myslicie, uda nam sie sprawdzic o 18? Nie
maciopa Napisano 3 Maja 2016 Zgłoś Napisano 3 Maja 2016 Odnośnie możliwości sprawdzenia ca. 15 milionów prób jednoczesnego wejścia na stronę i : "Ta witryna jest nieosiągalna Połączenie zostało zresetowane. Wypróbuj te rozwiązania: Odśwież stronę Sprawdź połączenie Sprawdź serwer proxy i zaporę sieciową"
wojtekbp Napisano 3 Maja 2016 Zgłoś Napisano 3 Maja 2016 .....no i walizki muszę rozpakować Pośpieszyłem się
ads Napisano 4 Maja 2016 Zgłoś Napisano 4 Maja 2016 Witam, gratuluje wygranym. Niestety mam problem ze sprawdzeniem wyników. Jeżeli możecie proszę o podpowiedź co mogę zrobić. W celu sprawdzenia wyników korzystam z zapisanej w komputerze strony (na kilka sposobów), która się wyświetliła po wprowadzeniu i zatwierdzeniu wymaganych danych: Submission Confirmation: Entry Received Jak wypełniam stronę "Enter Entrant Information" Wszystkie dane wpisywałem ręcznie za kolejnym razem kopiowałem i wklejałem.. poz. 1. Confirmation Number: Kopiuję "Confirmation Number:" i wklejam poz. 2. Last / Family Name: Kopiuję z "Entrant Name:" ostatnią pozycję i wklejam. Rozumiem, że jest to Last name (nazwisko) poz. 3. Year of Birth: Kopiuję z "Year of Birth:" i wklejam Wszystkie te dane wpisuję lub kopiuję z zapisanej na komputerze strony (zapisałem ją na kilka sposobów). Niestety nie pomaga, otrzymuję komunikat: "Warning: The information entered is not valid.Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.Several characters are often confused:0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 5 = 'five', S = letter 'S', 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B' " ------- Spróbowałem skorzystać z opcji "Forgot Confirmation Number" Wypełniam wymagane pola, nic nie pomaga. Otrzymuję komunikat: "Information entered is not valid.Please review your Diversity Visa Lottery Program Year, Last/Family Name, First Name, Middle Name, Date of Birth, and E-mail Address to ensure that you have entered them exactly as they were entered on your initial application. " Dodam, że sprawdzenie drugiej osoby pozwoliło uzyskać odpowiedź. Jeżeli macie jakieś sugestie to proszę o pomoc. Pozdrawiam
ads Napisano 5 Maja 2016 Zgłoś Napisano 5 Maja 2016 To wpisz teraz ręcznie dane Wpisywałem i nic nie pomaga. Zmieniałem też 0 (cyfra zero) na O (literka) i nic nie pomaga.
szaman Napisano 5 Maja 2016 Zgłoś Napisano 5 Maja 2016 dziwne-cos musisz zle wpisywac moze jakis znaik interpuknckyny abo cos
winetou Napisano 5 Maja 2016 Zgłoś Napisano 5 Maja 2016 Może zrobiłeś jakąś literówkę przy wypełnianiu wniosku i teraz Ci się nie zgadza nazwisko albo rok urodzenia z tym co mają w bazie? Masz wydruk strony z potwierdzeniem? Tam są wszystkie dane tak jak wpisałeś przy składaniu wniosku.
oss Napisano 5 Maja 2016 Zgłoś Napisano 5 Maja 2016 poz. 2. Last / Family Name: Kopiuję z "Entrant Name:" ostatnią pozycję i wklejam. Rozumiem, że jest to Last name (nazwisko) hmm, u mnie last/family name w sekcji entrant name jest na początku...
gosc333 Napisano 5 Maja 2016 Zgłoś Napisano 5 Maja 2016 Kliknij sobie "Forgot Confirmation Number" i wpisz wszystkie swoje dane oprócz tego numeru potwierdzenia i powinno sie udac.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.