RobertNYc Napisano 6 Maja 2018 Zgłoś Napisano 6 Maja 2018 Dnia 5.05.2018 o 02:07, Jędrek 1917 napisał: Będę potrzebował głównie Internet! Czy jest wersja za Xxx $ z ważności na parę miesięcy ! ? Jest możliwe by zamówić tylko internet serwis np. we FreedomPop: https://imgur.com/7DWlElJ[/IMG]
maciopa Napisano 8 Maja 2018 Zgłoś Napisano 8 Maja 2018 Dnia 5.05.2018 o 11:07, Jędrek 1917 napisał: Będę potrzebował głównie Internet! Czy jest wersja za Xxx $ z ważności na parę miesięcy ! ? Sprawdź czy Twój telefon będzie działał na danym obszarze i w zasięgu danej sieci. Wydawało mi się, że w stanie zaawansowania obecnej technologii nie będzie z tym kłopotu, a tymczasem mój prywatny Huawei P8 nie zalogował się do sieci AT&T (roaming Play'a) w DC - zalogował się do tej sieci tylko i wyłącznie na terenach "wiejskich" np. w Gettysburg, PA. Z kolei służbowy Samsung z serii S - nie miał kłopotów z zasięgiem (roaming sieci Plus) w żadnym miejscu. Chciałem dokupić prepaida na miejscu (dual sim) to np. sim'y Verizon czy H2O - nie działały w tym telefonie... Ot taka pułapka. Skończyłem szukając hotspotów Wi-Fi których, na całe szczęście, jest parę (ot chociażby w każdym Starbucks'ie).
magdalena9 Napisano 8 Maja 2018 Zgłoś Napisano 8 Maja 2018 Ja polecam T-mobile, jest w pobliżu każdego większego supermarketu. Zasięg maja ok jak i sam internet też.
RobertNYc Napisano 9 Maja 2018 Zgłoś Napisano 9 Maja 2018 6 godzin temu, Jędrek 1917 napisał: Fajnie ♡ ♥ A jak to wygląda np. w Bibliotekach ? W bibliotekach by się podłączyć pod WiFi potrzebujesz znać password. A w tym celu musisz sobie wyrobić kartę członkowską.
maciopa Napisano 9 Maja 2018 Zgłoś Napisano 9 Maja 2018 7 godzin temu, Jędrek 1917 napisał: Fajnie ♡ ♥ A jak to wygląda np. w Bibliotekach ? W DC masz darmowe WiFi np w muzeach państwowych - i ich okolicach, w niektórych pubach (lub jak poprosisz kelnerkę to da Ci dostęp do firmowej ;-P ) etc więc tragedii nie ma
pelasia Napisano 9 Maja 2018 Zgłoś Napisano 9 Maja 2018 8 godzin temu, RobertNYc napisał: W bibliotekach by się podłączyć pod WiFi potrzebujesz znać password. A w tym celu musisz sobie wyrobić kartę członkowską. Zalezy od biblioteki. U mnie w miescie wifi jest darmowe bez hasła zabezpieczajacego.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.