Joanna30 Napisano 2 Maja 2016 Zgłoś Napisano 2 Maja 2016 A no tak. Norwegian ma takie ceny. I wiem, że nasza cena dobra, a nawet bardzo dobra! Dlatego nie mogłyśmy jej przegapić Na nasz lot teraz cena jest koło $855 A na temat jedzenia w KLM nie będę się wypowiadać, bo jak ostatnio doleciałyśmy, to byłyśmy na maksa obżarte
zielonywkarty Napisano 2 Maja 2016 Zgłoś Napisano 2 Maja 2016 ja tam patrze bardziej czy alko w cenie bo po alko mam dobre pomysly a Pilot pewnie czeka na nie
Joanna30 Napisano 2 Maja 2016 Zgłoś Napisano 2 Maja 2016 No mnie to nie kręci, zwłaszcza na takiej trasie
zielonywkarty Napisano 2 Maja 2016 Zgłoś Napisano 2 Maja 2016 Nie no wiadomo biesiada tez mnie nie rajcuje.
KaeR Napisano 2 Maja 2016 Zgłoś Napisano 2 Maja 2016 Nie no wiadomo biesiada tez mnie nie rajcuje. Przeciez spokojnie mozesz sie nawalic w bezclowym i zabrac kanapki z salami i jajko sadzone. Wtedy mozesz leciec liniami jakimi Ci pasuje.
zielonywkarty Napisano 2 Maja 2016 Zgłoś Napisano 2 Maja 2016 z kotletem kanapki sa lepsze i pomidor z dzialki
andyopole Napisano 2 Maja 2016 Zgłoś Napisano 2 Maja 2016 Pieczone udka kurzece, pomidory i jaja na twardo, to jest żelazny jadłospis podróżnika i pielgrzyma.
zielonywkarty Napisano 2 Maja 2016 Zgłoś Napisano 2 Maja 2016 plus brawa ze pilot wyladowal. jakby przez cale zycie nic innego nie robil tylko ladowal wszystko nie tylko klaskalie
seeer Napisano 2 Maja 2016 Autor Zgłoś Napisano 2 Maja 2016 plus brawa ze pilot wyladowal. jakby przez cale zycie nic innego nie robil tylko ladowal wszystko nie tylko klaskalie Mówcie co chcecie, ale klaskanie to śmieszny i fajny zwyczaj
andyopole Napisano 2 Maja 2016 Zgłoś Napisano 2 Maja 2016 plus brawa ze pilot wyladowal. jakby przez cale zycie nic innego nie robil tylko ladowal wszystko nie tylko klaskalie Kiedyś lądowałem we Wrocławiu przy bardzo silnym bocznym wietrze. Za pierwszym razem pilot odpuścił, dodał gazu i poszedł na drugie koło. Za drugim razem ciągnął długo nad pasem, wydawało się że braknie ale posadził maszynę. Weź tu nie klaskaj. Nie dość że w całości to we Wrocławiu a mógł wywieźć do Poznania albo Katowic.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.