seeer Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Witam, W te wakacje mam zamiar udać się do Stanów, ale pojawiła mi się jedna kwestia.Mój czas pobytu w Stanach zależy od sesji na studiach (jeśli wszystko się dobrze skończy,to zostanę do października; jeśli źle - do połowy września). Z tego powodu nie mogę kupić sobie biletu lotniczego w drogę powrotną. Wiecie może czy na lotnisku nikt nie będzie robił problemów, że mam bilet w jedną stronę czy musze go kupić jeszcze przed wyjazdem? Proszę o odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Nie wizie nieimigracyjnej, a juz szczegolnie turystycznej przyjazd bez biletu powrotnego to swietny sposob zeby zostac natychmiast odeslanym spowrotem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Nie wizie nieimigracyjnej, a juz szczegolnie turystycznej przyjazd bez biletu powrotnego to swietny sposob zeby zostac natychmiast odeslanym spowrotem. Ciekawe kto w tej sytuacji zapłaci za bilet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Bez biletu powrotnego najprawdopodobniej w ogóle nie wpuszczą Cię na pokład samolotu do Stanów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilon Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Kup w dwie strony z mozliwoscia przebukowania w razie czego. I po klopocie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glimi Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 tylko ze przebukowanie moze wyniesc tyle samo co kupno nowego biletu Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniala Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Mam taki sam problem i niestety, po prostu wracam do Polski wcześniej, bałabym się bilet kupić w jedną stronę. Poza tym, takie w jedną stronę są chyba o wiele droższe- jeśli się mylę, to proszę mnie poprawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonywkarty Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 sa o wiele drozsze. chociaz nie zawsze przeciez wiecie jak rynek dziala z zalozenia nie maja pokrycia na powrot wiec niech pax placi a z drugiej uda sie przyciac na cenie innego paxa. do la place 1300 zl. :"D w jedna strone. wiec czasem uda sie trafic okazje i to jest odpowiedz na pytanie z innego tematu czy to wyczerpujace czekac rok na wyjazd bardzo... bo masz poskladane zeby tanio wyjechac i co jakies 2 miechy trzeba to weryfikowac bo po zatwierdzeniu trzeba dzialac od razu zeby bylo jak najtaniej. a wiadomo promocje sa chwilowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Te 1300 do LA to jaką linią? My na trasie WAW-AMS-LAX MIA-ATL-AMS-WAW linią KLM zapłaciłyśmy $628. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonywkarty Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 juz dawno zamawialem i juz pisalem na forum norwegianem. teraz na moj termin jest cena o 100 wieksza. ( wczoraj sprawdzalem,lowfare+ z bagadzem i przepysznym jedzeniem samolotowym ) My na trasie WAW-AMS-LAX MIA-ATL-AMS-WAW linią KLM zapłaciłyśmy $628. dobra cena !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.