merto Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 Witam Taki komunikat wyświetla mi się po wpisaniu nr paszportu. Dziś rano byłem na wizycie. Po jakim czasie można się martwić, gdy wciąż będzie taki komunikat ? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 Czas na dostarczenie paszportu do Ciebie to 3-5 dni roboczych. Widac ze musiałeś byc po wizę dawno temu lub ktoś Ci opowiadal jak kto bylo dawno ze można bylo miec wizę.dostać tego samego dnia.teraz sie czeka parę dni Pisze ze dziś Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonywkarty Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 W ambasadzie sie zwykle dostaje informacje. Jak ja bylem to ludzie slyszeli ze paszport wyjdzie jutro po 14 z ambasady. Czy tam do odbioru w Annopolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
merto Posted May 4, 2016 Author Report Share Posted May 4, 2016 to gdzie oni wbijają wizę do paszportu, na miejscu w konsulacie ? bo chyba nie w usa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonywkarty Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 W ambasadzie ale chyba nie myslisz ze im sie robota pali w rekach. Wszystko trzeba sprawdzic nadac a petentow jest masa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaeR Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 W ambasadzie sie zwykle dostaje informacje. Jak ja bylem to ludzie slyszeli ze paszport wyjdzie jutro po 14 z ambasady. Czy tam do odbioru w Annopolu. Nigdy mi nie mowili kiedy bedzie do odbioru. Raz czekalem ponad tydzien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
merto Posted May 4, 2016 Author Report Share Posted May 4, 2016 na kartce od konsula, którą dostałem po rozmowie jest "ambasada radzi nie podejmować nieodwracalnych decyzji związanych z podróżą" a ja bilet już zabukowałem... jak to interpretować ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonywkarty Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 Nigdy mi nie mowili kiedy bedzie do odbioru. Raz czekalem ponad tydzien. U mnie mowili ale nie wiem na ile to wiarygodne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 To ze czasami paszport jest wydawany bez wizy Dawniej tak bylo i teraz tak samo jest Jak będzie coś nie grać to będą sprawdzać Cię.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilon Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 Nie stresuj sie, przeciez wiadomo, ze jak dzis miales rozmowe to nie wysla twojego paszportu tego samego dnia. Przez conajmniej kilka dni bedziesz mial taki komunikat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.