Skocz do zawartości

Dv-2017 Wygrana,pytania I Odpowiedzi,ds260,badania,rozmowa,pierwsze Dni W Usa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

tak dokładnie. zależy kto po co jedzie do tych stanów, czy na stałe, czy zarobić itd. każdy ma inne plany na życie. 

• Odpowiedzi 1,7 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
2 godziny temu, sigmalion napisał:

Witam 

Dziś byliśmy na rozmowie w ambasadzie i wizy przyznane :) 3 wizy mniej w puli :) Teraz trzeba powoli zwijać swoje życie w Polsce...

Gratulacje i powodzenia :-)

Napisano

Masz racje, teraz wszystko nabiera tempa....niby wszystko jest zaplanowane co, gdzie kiedy...ale wiadomo....jak to jest.... Podekscytowanie jest ogromne.

Wyjeżdżamy w czerwcu. Kierunek: Philadelphia

Mieszkanie już czeka, szkoła dla dziecka już jest zaplanowana....(teraz kończy 6 klasę) język ogarnia wiec nie powinno być problemu. Pomysł na biznes jest... Tylko pozytywne myślenie i do przodu :)

Chcieliśmy podziękować wszystkim za wszelkie pomocne informacje z forum, dzięki wam cały proces był bardzo prosty.

Napisano

W takim razie powodzenia w realizacji planow . Rozumiem ze macie juz tam kogos skoro tyle rzeczy ogarnietych na odleglosc:-) Daj czasem znac jak Wam sie uklada i czy w USA spelniaja sie marzenia:-)

Napisano

No to teraz kolej na mnie 4 wizy przyznane :) faktycznie to tylko formalnośc jak się spełnia kryteria pozdrawiam wszyskach forumowiczów :)

Napisano
20 godzin temu, minia111 napisał:

No to teraz kolej na mnie 4 wizy przyznane :) faktycznie to tylko formalnośc jak się spełnia kryteria pozdrawiam wszyskach forumowiczów :)

Gratki :) spełnienia marzeń za oceanem !!!

Napisano
Dnia 3/2/2017 o 06:49, minia111 napisał:

Gratulacje i powodzenia :-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...