Emily2016 Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2016 3 minuty temu, sigmalion napisał: WItam Mam pytanie. Mamy numer 2017EU000065xx. Ds 260 wysłaliśmy w połowie lipca, nadal nie otrzymaliśmy zaproszenia do konsula.... czy mam sie denerwować? Czy ktoś dostał juz zaproszenie wysyłając DS w lipcu? Witaj U mnie podobna sytuacja mamy numer EU5xxx DS wyslany w polowei lipca i cisza choc musze przyznac,ze odblokowałam formy jakies 2 tygodnie temu i dopiero w ostatni piatek je ponownie wyslalam wiec u mnie to napewno opóźniło. Fakt,ze udalo mi sie je odblokowac swiadczy o tym, ze jeszcze nie byly przetworzone i wyslane do ambasady wiec raczej nie bylismy brani pod uwage do rozmowy w styczniu. Wydaje mi sie,ze ta pula rozmow na styczen bedzie dla ludzi ktorzy wyslali DS do konca czerwca,ale moge sie mylic. Nie mart sie mysle, ze w grudniu dostaniecie termin rozmowy na luty.
megan07 Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2016 Ja w zeszlym roku wyslalam 24 wrzesnia z numerem 2xxx, a zaproszenie na rozmowe dostalam w styczniu na marzec.
kozdii Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2016 52 minuty temu, Emily2016 napisał: Witaj U mnie podobna sytuacja mamy numer EU5xxx DS wyslany w polowei lipca i cisza choc musze przyznac,ze odblokowałam formy jakies 2 tygodnie temu i dopiero w ostatni piatek je ponownie wyslalam wiec u mnie to napewno opóźniło. Fakt,ze udalo mi sie je odblokowac swiadczy o tym, ze jeszcze nie byly przetworzone i wyslane do ambasady wiec raczej nie bylismy brani pod uwage do rozmowy w styczniu. Wydaje mi sie,ze ta pula rozmow na styczen bedzie dla ludzi ktorzy wyslali DS do konca czerwca,ale moge sie mylic. Nie mart sie mysle, ze w grudniu dostaniecie termin rozmowy na luty. Mysle ze odblokowywanie twojego wniosku nie bedzie mialo wplywu na opoznienie, bardziej termin wyslania wniosku Rozwieje watpliwosci na forum nad ktorymi wszyscy sie zastanawiaja Ja swoj DS wyslalam 24 Maja, jednak 2 razy odblokowywalam ... ostatnia poprawa wyslana 15 Sierpnia. Wlasnie dostalam rozmowe na 3 Stycznia tak wiec byl brany pod uwage moj pierwszy DS wyslany w Maju. Pozdrawiam i zycze cierpliwosci ja juz sie stresuje.
BartekWSH Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2016 Dzisiaj wysyłali emaile, 12 Styczeń 8:30
Ev__ Napisano 22 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2016 9 godzin temu, sigmalion napisał: WItam Mam pytanie. Mamy numer 2017EU000065xx. Ds 260 wysłaliśmy w połowie lipca, nadal nie otrzymaliśmy zaproszenia do konsula.... czy mam sie denerwować? Czy ktoś dostał juz zaproszenie wysyłając DS w lipcu? My wysłaliśmy DS 29 czerwca. Mamy również bardzo niski numer CN. Zaproszenie do ambasady dostaliśmy wczoraj. Np. w poprzednim miesiącu zaproszenie dostały osoby z niskimi numerami CN, które wysłały swój DS do około 13 czerwca. Myślę, ze Twoje zaproszenie powinno przyjsc w kolejnym miesiącu
Emily2016 Napisano 22 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2016 Z tego co czytam na BritSimon wynika,że zaproszenia na interview otrzymały osoby które wysłały DS 260 do konca czerwca więc może u nas w przyszłym miesiącu przyjdzie data rozmowy,ale co z tego jak tak jak ania38 mam problem z przekonaniem męża .
konrad_ Napisano 22 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2016 Czy CN powyżej 20xxx ma szansę na rozmowę marzec/kwiecień?
aniach Napisano 22 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2016 Dnia Friday, November 11, 2016 o 19:01, kozdii napisał: Jeszcze nie, teraz czekamy na info w listopadzie, jeżeli wysyłałaś ds260 w maju to powinnaś dostać teraz e/mail z KCC i rozmowa w styczniu. Ja modyfikowałam wniosek i ten ostatni poszedl w sierpniu, tak więc licze sie z tym ze moge nie dostac rozmowy na styczeń... Jak będzie zobaczymy... Daj znać jak dostaniesz, proszę Kozdii wczoraj wieczorem dostaliśmy mail... rozmowa w ambasadzie 10 styczeń
marcinCALIFORNIA Napisano 22 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2016 Powodzenia wszystkim na rozmowach w grudniu i w styczniu!!! Czekamy za relacją jak bylo, pytania etc. ;>
kozdii Napisano 22 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2016 44 minuty temu, aniach napisał: Kozdii wczoraj wieczorem dostaliśmy mail... rozmowa w ambasadzie 10 styczeń Gratulacje i powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.