aniach Napisano 22 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2016 Co powinnam teraz zrobic bo tyle rzeczy się naczytalam ze mam mętlik w głowie...
marcinCALIFORNIA Napisano 22 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2016 kompletujesz dokumenty https://pl.usembassy.gov/pl/wizy/wiza-loteryjna/#collapse3 <--- tutaj masz listę dokumentów No i przed rozmową musisz mieć załatwione wszystkie badania ( weź pod uwagę, że na wyniki moczu czekasz tydzień ) jak zrobisz badania to wtedy do lekarza ogólnego
aniach Napisano 23 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2016 Dnia Tuesday, November 22, 2016 o 12:47, marcinCALIFORNIA napisał: kompletujesz dokumenty https://pl.usembassy.gov/pl/wizy/wiza-loteryjna/#collapse3 <--- tutaj masz listę dokumentów No i przed rozmową musisz mieć załatwione wszystkie badania ( weź pod uwagę, że na wyniki moczu czekasz tydzień ) jak zrobisz badania to wtedy do lekarza ogólnego Dzieki
megiii Napisano 24 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2016 Witam ja tez mam na styczen na 4 stycznia rozmowe z konsulem. Czyli badania trzeba zrobic troche wczesniej i nie da sie ich zrobic jednego dnia, bo wyczytalam ze w Warszawie rano mozna zrobic rtg itp a popoluniu na wizyte mozna sie umowic? Nie wiecie czy badania ogolne krwi moge zrobic w swoim miescie?
sly6 Napisano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 24 Listopada 2016 nie możesz.. Musisz to robic tam gdzie Ambasada każe.
patmosguz Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2016 Witajcie! Czy orientuje się ktoś ile czeka sie na paszport w przypadku przyznania zielonej karty?
Joanna30 Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2016 W sensie wizy imigracyjnej? Kilka dni.
patmosguz Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2016 Dnia 1 grudnia 2016 o 13:22, Joanna30 napisał: W sensie wizy imigracyjnej? Kilka dni. Tak - mam na myśli po rozmowie w ambasadzie, pomyślnie przebiega rozmowa, przyznają zieloną kartę, oddaje paszport i jak długo czekam aż wkleją wizę i odeślą paszport poprzez TNT zastanawiam się czy to kwestia dni, tygodni czy może ponad miesiąc...
sly6 Napisano 1 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2016 jak wszystko jest ok to dni.. chyba ze są problemy po stronie systemu to może to się trochę wydłużyć.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.