emil_reg Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Szanowni Państwo, 20 czerwca wygasa moja wiza imigracyjna DV1. Do USA przyleciałem 4 czerwca. Na lotnisku poinformowano mnie, że zielona kartę powinni przesłać w przeciągu pół roku. Byłem po SSN, powiedzieli, że jeszcze nie mają informacji o mnie i ustalili termin spotkania na 27 czerwca. Co mam zrobić z wygasającą wizą? Mam ją przedłużyć? W jaki sposób? Proszę o jakieś informacje lub źródło, gdzie mógłbym o tym przeczytać. Pozdrawiam serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Szanowni Państwo, 20 czerwca wygasa moja wiza imigracyjna DV1. Do USA przyleciałem 4 czerwca. Na lotnisku poinformowano mnie, że zielona kartę powinni przesłać w przeciągu pół roku. Byłem po SSN, powiedzieli, że jeszcze nie mają informacji o mnie i ustalili termin spotkania na 27 czerwca. Co mam zrobić z wygasającą wizą? Mam ją przedłużyć? W jaki sposób? Proszę o jakieś informacje lub źródło, gdzie mógłbym o tym przeczytać. Pozdrawiam serdecznie, Emil Jaromin Termin wygasniecia wizy jest zupelnie bez znaczenia. Istotna jest pieczatka ktora otrzymales przy wjezdzie ktora jest rownorzedna zielonej karcie i wazna zwykle przez rok (powinna byc wpisana data). Wiec zrobisz masz - zachowac spokoj i czekac na plastikowa zielona karte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Wiza była na wjazd i dobrze ze wleciałeś do 20 czerwca później jak i teraz to jest historia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Twoja wiza już jest nieważna Zamieniłeś ją na zieloną kartę, którą przez rok będzie pieczątka w Twoim paszporcie Także - zrelaksuj się i odpręż. Wszystko jest ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.