Guest Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Jakis czas temu zaczęłam robic zdjęcia rożnych... "dziwaczności", którymi zaskakują (przerażają/bawią/etc) mnie Stany. Pomyslalam, ze dlaczego by nie założyć tematu w ktorym możemy chwalic sie swoimi dziwnymi znaleziskami. Pare z moich zdjęć: Ogóreczki na choinke Uchwyt na frytki. (Da sie jakos zdjecia wrzucic w "spoiler"?)
Guest alik Posted August 2, 2016 Report Posted August 2, 2016 Krajalnica do banana. Wiecej czasu spedzisz zeby to umyc, niz jakbys sam pokroil...
myszoneria Posted August 3, 2016 Report Posted August 3, 2016 i nagle przepisy unijne o jedynej słusznej krzywiźnie banana zaczynają mieć sens a co do uchwytu na frytki - brałabym!
jkb Posted August 3, 2016 Report Posted August 3, 2016 Krajalnica do banana. Wiecej czasu spedzisz zeby to umyc, niz jakbys sam pokroil... Od tego jest zmywarka
andyopole Posted August 3, 2016 Report Posted August 3, 2016 Od tego jest zmywarka Zmywarka też za darmo nie myje.
jkb Posted August 3, 2016 Report Posted August 3, 2016 Tansza jest od zmywania recznego. Plus argument dotyczyl czasu spedzonego na umyciu, wiec osobiscie bym wrzucil do zmywarki i zapomnial
andyopole Posted August 3, 2016 Report Posted August 3, 2016 Tansza jest od zmywania recznego. Plus argument dotyczyl czasu spedzonego na umyciu, wiec osobiscie bym wrzucil do zmywarki i zapomnial Wrzucić nie sztuka ale kto rozpakuje?
ilon Posted August 3, 2016 Report Posted August 3, 2016 Hahah, dobry ten banan! Ja w ogole bylam bardzo zaskoczona jak pierwszy raz w USA poszlam do sklepu i zauwazylam, ze mozna kupic pokrojone owoce i warzywa.
ilon Posted August 3, 2016 Report Posted August 3, 2016 Ale jak zobaczylam cene pokrojonego arbuza to bylam jeszcze bardziej niz zdziwiona.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.