sly6 Napisano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2016 To wiesz ze jadąc podobnie jest pkt ds160 czy masz numer SSN i jak byleś na h2b to podasz co wtedy? A jak podasz ze nie tzn jak pracowałeś i u kogo. Dlatego wyjaśnij to do końca. Pamiętaj ze Konsul ma parę min aby z Tobą rozmawiać.
XaneSD Napisano 22 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2016 Uwierz mi, że chciałbym to wyjaśnić ale nie bardzo wiem jak. W dodatku za 4 dni wyjeżdżam do Norwegii to już będzie wyjątkowo trudno. Jeśli będę chciał tam jechać ponownie, a bedą mi robić problemy to trudno. Dla mnie to tylko przygoda. Świat od tego nie zależy.
XaneSD Napisano 22 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2016 Nie mogłem znaleźć opcji edytowania więc jest post pod postem. Wziąłem sobie do serca to co do mnie napisałeś sly6. Naskrobałem do nich list z prośbą o ponowne rozpatrzenie i wysłałem jako polecony. Zobaczymy co z tym będzie.
sly6 Napisano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2016 No i dobrze zrobiłeś Napisz jaką dostaniesz odpowiedź.
XaneSD Napisano 16 Września 2016 Autor Zgłoś Napisano 16 Września 2016 Dostałem odpowiedź. Niestety negatywną. Nie wiem jak oni to zrozumieli. W poprzednim liście było napisane, że jeśli uważam, że dokumenty, które dostarczyłem są wystarczające aby ten numer otrzymać to mogę poprosić o ponowne rozpatrzenie. No więc poprosiłem. Teraz mi odpisali, że potrzebują wszystkich dokumentów w oryginale oraz nową aplikacje bo nie mają kopi. Na końcu listy napisali, że mam się z nimi skontaktować kiedy będę mógł się stawić na rozmowę. Nie mam już sił z nimi się użerać. To chyba tyle w temacie.
kzielu Napisano 16 Września 2016 Zgłoś Napisano 16 Września 2016 Dostałem odpowiedź. Niestety negatywną. Nie wiem jak oni to zrozumieli. W poprzednim liście było napisane, że jeśli uważam, że dokumenty, które dostarczyłem są wystarczające aby ten numer otrzymać to mogę poprosić o ponowne rozpatrzenie. No więc poprosiłem. Teraz mi odpisali, że potrzebują wszystkich dokumentów w oryginale oraz nową aplikacje bo nie mają kopi. Na końcu listy napisali, że mam się z nimi skontaktować kiedy będę mógł się stawić na rozmowę. Nie mam już sił z nimi się użerać. To chyba tyle w temacie. Patrz post #4.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.