NisseN Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 Moglby mi ktos opisac procedury wynajmu mieszkania lub domu w USA? Czy oprocz depozytu i kosztu wynajmu mieszkania lub domu ( sugeruje sie Zillow Rentals ) dochodza jeszcze jakies ukryte koszty? Mowe o Chicago. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaeR Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 Nie wiem czy sie bardzo rozni IL od innych miejsc, ale dodatkowo mozesz miec renters insurance wymagane do wynajmu. W starszych mieszkaniach nie mialem tego wymogu ale w nowszych juz tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katlia Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 Czasami chca zrobic credit history check za ktory sie placi, ale to mala suma ($35 ?) No i oczywiscie, prad, woda, gaz, smiecie, telefon, tv, internet itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Posted November 8, 2016 Report Share Posted November 8, 2016 4 godziny temu, katlia napisał: Czasami chca zrobic credit history check za ktory sie placi, ale to mala suma ($35 ?) No i oczywiscie, prad, woda, gaz, smiecie, telefon, tv, internet itp. W moim poprzednim mieszkaniu miałam wodę i ogrzewanie wliczone w czynsz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkb Posted November 8, 2016 Report Share Posted November 8, 2016 My w obecnym mieszkaniu placimy tylko za prad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katlia Posted November 8, 2016 Report Share Posted November 8, 2016 Moja siostra placi za wszystko... moze dlatego ze jest miejscu gdzie jest znacznie wiecej chetnych niz mieszkan... ludzie zaplaca za wszystko byle miec mieszkanie, i firmy/wlasciciele doskonale o tym wiedza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaeR Posted November 8, 2016 Report Share Posted November 8, 2016 Tez mi sie nigdy nie zadarzylo, zeby miec cos wliczone, ale czasem czyms neca, jak internetem i kablowka. Reguly chyba nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.