Skocz do zawartości

DS 160

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mam pytanie odnośnie wniosku co wpisać  w punkcie where was the passport/travel document issued? Troche dziwne pytanie zwłaszcza że powyzej jest pytanie o kraj w którym zostal paszport wydany ponizej miasto więc zgłupiałem

• Odpowiedzi 35
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
15 godzin temu, Joanna30 napisał:

Podajesz, gdzie został wydany paszport - miasto, województwo (jeśli widnieje w paszporcie) i kraj.

ok dzięki tak wpiszę bo na dole znowu jest jakie województwo więc dubluje się ta odpowiedz

Napisano

a jak z zielona kartą jak mnie zapytają czemu się starałem o zielona karte a teraz chcę turystyczna to co najlepiej mówić? Prawdą jest że chciałem się postarać o zieloną kartę i zwiedzać sobie swobodnie Stany bo z turystyczną jest problem

Napisano
26 minut temu, zenek77 napisał:

a jak z zielona kartą jak mnie zapytają czemu się starałem o zielona karte a teraz chcę turystyczna to co najlepiej mówić? 

Z jakiego paragrafu sie starales?

Napisano

stawiam ze loteria wizowa

Zenek poczytaj dobrze forum i zobaczysz ze takie osoby jak Ty dostają wizę turystyczną a wysłali zgłoszenie do loterii

Napisano
2 godziny temu, KaeR napisał:

Z jakiego paragrafu sie starales?

normalnie dv lottery co jest co roku organizowane chyba ze dwa razy ale w 2016 juz nie składałem

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...