zenek77 Napisano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2017 30 minut temu, KaeR napisał: Sam sobie reputacje podbiles. dzięki waszej czwórce..... żeby nie wy to forum jest całkiem fajne, tylko wy wprowadzacie nie zdrową atmosferę co psuje wizerunek strony , no comment
KaeR Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2017 52 minuty temu, zenek77 napisał: dzięki waszej czwórce..... żeby nie wy to forum jest całkiem fajne, tylko wy wprowadzacie nie zdrową atmosferę co psuje wizerunek strony , no comment Aha, panie MamSiostreKtoraZnaPrawdziwegoObywatelaWiecWiemWiecejNizWy.
pelasia Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2017 Dnia 1/27/2017 o 08:08, pelasia napisał: Jesli chodzi o twoje wykształcenie, to po pisowni, gramatyce, toku myślenia to albo jesteś po wylewie lub innych poważnych chorobach i rzeczywiście masz doktoranta, albo po prostu ściemniasz i nawet liceum nie skończyłeś. Choc ja osobiście bardziej wierze w to drugie. 3 godziny temu, zenek77 napisał: masz rację to samo tyczy się pelasi która wyzwała mnie od chorych albo po zawale zobacz sobie wyżej kto wszczyna te kłótnie i nadal ciągnie temat? Miałem prawo się wkurzyć bo raz pierwszy ktoś mi tak pojechał na tym forum.... O jaka wersje sobie wybrałeś to juz nie zrzucaj na mnie Zenek albo ty tu 80% postów nie rozumiesz, albo po prostu ich nie czytasz. Za twoja nieugiętość, wytrwałość i ciagle powracanie na to forum aby sie upierać przy swoim, to ja cię nawet lubie
zenek77 Napisano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2017 13 minut temu, pelasia napisał: O jaka wersje sobie wybrałeś to juz nie zrzucaj na mnie Zenek albo ty tu 80% postów nie rozumiesz, albo po prostu ich nie czytasz. Za twoja nieugiętość, wytrwałość i ciagle powracanie na to forum aby sie upierać przy swoim, to ja cię nawet lubie ja tez cie lubię
zenek77 Napisano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2017 33 minuty temu, KaeR napisał: Aha, panie MamSiostreKtoraZnaPrawdziwegoObywatelaWiecWiemWiecejNizWy. kaer daj już spokój nie znudziło ci się jeszcze? Pewnie że wiem więcej
ilon Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2017 1 godzinę temu, pelasia napisał: Zenek albo ty tu 80% postów nie rozumiesz, albo po prostu ich nie czytasz. Za twoja nieugiętość, wytrwałość i ciagle powracanie na to forum aby sie upierać przy swoim, to ja cię nawet lubie Ma chlopak pasje
zenek77 Napisano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2017 31 minut temu, ilon napisał: Ma chlopak pasje forum o usa to moja pasja
KaeR Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2017 3 godziny temu, zenek77 napisał: kaer daj już spokój nie znudziło ci się jeszcze? No co ty. Cytuj Pewnie że wiem więcej:P A ja swiece w ciemnosci...
Jackie Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2017 23 godziny temu, Alicja N napisał: Witam jestem tu nowa od jakiegoś czasu obserwuję komentarze i nie wytrzymałam i sie zarejestrowałam.... Szczerze to ten Zenek ma sporo racji i jest przez was ciągle obrażany a ty kaer nadal ciągniesz temat i nie dajesz za wygrana.... Przeczytałam również komentarz pelasi czy jak tam ona się nazywa , kobieta nie przebiera w słówkach Zenek, my tu możemy sprawdzać IP, wiesz? Przestań się wygłupiać. The IP address resolves to host-89-229-139-205.dynamic.mm.pl Chełm, Lublin, 22-100, Polska 4 rejestracje: Alicja N zenex 77 Zenek 77 zenek77 zbanowany
KaeR Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2017 Cytuj Zenek, my tu możemy sprawdzać IP, wiesz? Przestań się wygłupiać. The IP address resolves to host-89-229-139-205.dynamic.mm.pl Chełm, Lublin, 22-100, Polska 4 rejestracje: Alicja N zenex 77 Zenek 77 zenek77 zbanowany 3
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.