Skocz do zawartości

wiza turystyczna - kolejność

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
30 minut temu, KaeR napisał:

Sam sobie reputacje podbiles. :)

dzięki waszej czwórce..... :P żeby nie wy to forum jest całkiem fajne, tylko wy wprowadzacie nie zdrową atmosferę co psuje wizerunek strony , no comment

• Odpowiedzi 111
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
52 minuty temu, zenek77 napisał:

dzięki waszej czwórce..... :P żeby nie wy to forum jest całkiem fajne, tylko wy wprowadzacie nie zdrową atmosferę co psuje wizerunek strony , no comment

Aha, panie MamSiostreKtoraZnaPrawdziwegoObywatelaWiecWiemWiecejNizWy.

Napisano
Dnia 1/27/2017 o 08:08, pelasia napisał:

Jesli chodzi o twoje wykształcenie, to po pisowni, gramatyce, toku myślenia to albo jesteś po wylewie lub innych poważnych chorobach i rzeczywiście masz doktoranta, albo po prostu ściemniasz i nawet liceum nie skończyłeś. Choc ja osobiście bardziej wierze w to drugie. 

3 godziny temu, zenek77 napisał:

masz rację to samo tyczy się pelasi która wyzwała mnie od chorych albo po zawale zobacz sobie wyżej kto wszczyna te kłótnie i nadal ciągnie temat? Miałem prawo się wkurzyć bo raz pierwszy ktoś mi tak pojechał na tym forum....

O jaka wersje sobie wybrałeś to juz nie zrzucaj na mnie :) 

Zenek albo ty tu 80% postów nie rozumiesz, albo po prostu ich nie czytasz. Za twoja nieugiętość, wytrwałość i ciagle powracanie na to forum aby sie upierać przy swoim, to ja cię nawet lubie :D

Napisano
13 minut temu, pelasia napisał:

O jaka wersje sobie wybrałeś to juz nie zrzucaj na mnie :) 

Zenek albo ty tu 80% postów nie rozumiesz, albo po prostu ich nie czytasz. Za twoja nieugiętość, wytrwałość i ciagle powracanie na to forum aby sie upierać przy swoim, to ja cię nawet lubie :D

ja tez cie lubię:D

Napisano
33 minuty temu, KaeR napisał:

Aha, panie MamSiostreKtoraZnaPrawdziwegoObywatelaWiecWiemWiecejNizWy.

kaer daj już spokój nie znudziło ci się jeszcze? Pewnie że wiem więcej:P

Napisano
1 godzinę temu, pelasia napisał:

Ma chlopak pasje :D

Napisano
3 godziny temu, zenek77 napisał:

kaer daj już spokój nie znudziło ci się jeszcze?

No co ty. 

Pewnie że wiem więcej:P

A ja swiece w ciemnosci...

Napisano
23 godziny temu, Alicja N napisał:

Witam jestem tu nowa od jakiegoś czasu obserwuję komentarze i nie wytrzymałam i sie zarejestrowałam.... Szczerze to ten Zenek ma sporo racji i jest przez was ciągle obrażany a ty kaer nadal ciągniesz temat i nie dajesz za wygrana.... Przeczytałam również komentarz pelasi czy jak tam ona się nazywa , kobieta nie przebiera w słówkach 

Zenek, my tu możemy sprawdzać IP, wiesz? :D Przestań się wygłupiać.

The IP address resolves to host-89-229-139-205.dynamic.mm.pl

Chełm, Lublin, 22-100, Polska

4 rejestracje:

Alicja N

zenex 77

Zenek 77

zenek77 zbanowany

Napisano

Zenek, my tu możemy sprawdzać IP, wiesz? :D Przestań się wygłupiać.

The IP address resolves to host-89-229-139-205.dynamic.mm.pl

Chełm, Lublin, 22-100, Polska

4 rejestracje:

Alicja N

zenex 77

Zenek 77

zenek77 zbanowany

3

:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...