jannapa Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 8 minut temu, krakus28 napisał: Pan Donald Trump jest najlepszym zjawiskiem, jakie mogło się przydarzyć dzisiejszej Ameryce. Ameryce podzielonej, rasistowskiej (dyskryminacja białej rasy) i zmierzającej w stronę komuny, w której zabiera się tym co pracują, aby dać w nagrodę food stampy EBT tym, którzy gówno robią i drenują system latami ... miejmy nadzieję, że ten trend utrzyma się na długie lata. Tak samo jak bany na wjazd dżihadystów z różnych (nie)ciekawych krajów bliskiego wschodu i afryki. Nic tu po nich. Ci ludzie niczego dla tego ogromnego kraju nie przynoszą, żadnego potencjału, jedynie zwiększenie zagrożenia terrorystycznego, a tego już więcej nam z pewnością nie potrzeba wyborcy pana donalda trumpa jasno opowiedziwli sie przeciwko imigrantom. nie otwieraj szampana jeszcze, bo mam wrazenie, ze jakbys sie nie postaral, to wchodzac do sklepu i mowiac dzien dobry, juz pokazujesz wyborcom pana donalda trumpa, ze nie jestes stad. poza tym bardzo ci wspolczuje, ze czujesz sie biedna dyskryminowana biala rasa. nie wiem, kto okrada cie z twoich przywilejow, ale jakie to w ogole ma znaczenie, skoro wyborcy pana trumpa nie czuja mimo wszystko wspolbraterstwa z toba, nawet pomimo bycia biedna dyskryminowana biala rasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krakus28 Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 1 minutę temu, jannapa napisał: wyborcy pana donalda trumpa jasno opowiedziwli sie przeciwko imigrantom. nie otwieraj szampana jeszcze, bo mam wrazenie, ze jakbys sie nie postaral, to wchodzac do sklepu i mowiac dzien dobry, juz pokazujesz wyborcom pana donalda trumpa, ze nie jestes stad. poza tym bardzo ci wspolczuje, ze czujesz sie biedna dyskryminowana biala rasa. nie wiem, kto okrada cie z twoich przywilejow, ale jakie to w ogole ma znaczenie, skoro wyborcy pana trumpa nie czuja mimo wszystko wspolbraterstwa z toba, nawet pomimo bycia biedna dyskryminowana biala rasa. Wyborcy pana Trumpa opowiedzieć mogli się jedynie przeciw NIELEGALNEJ imigracji, o ile zakładamy, że chcieli tego samego. Jeśli do tego nie widzisz promocji murzynów, azjatów i spanish-ów w mediach, filmach itd to niestety nie mam o czym z Tobą dyskutować ... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jannapa Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 no nie masz. bo za cholere nie kumasz, ze dla przecietnego wyborcy pana trumpa jestes w tej samej puli, co ci, o ktorych z taka pogarda piszesz. fyi: "murzyni" byli tu grubo przed toba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 8 minut temu, krakus28 napisał: Wyborcy pana Trumpa opowiedzieć mogli się jedynie przeciw NIELEGALNEJ imigracji, o ile zakładamy, że chcieli tego samego. Jeśli do tego nie widzisz promocji murzynów, azjatów i spanish-ów w mediach, filmach itd to niestety nie mam o czym z Tobą dyskutować ... Oj, chlopie. Taki typowy wyborca Trumpa, rasista, zero tolerancji i ogolny hate na kazdego kto jest inny. Zebym przypadkiem nie musiala czytac tak obrzydliwych postow, z checia cie umieszcze na swojej ignore list. Tylko uwazaj. Sam jestes imigrant wiec potem nie miej pretensji jak cie jakis bardziej hardkorowy Trump supporter nie dopadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 17 minut temu, krakus28 napisał: aha, czyli gdybyś dostał miskę z 1000 cukierków, z informacją, że jeden z nich jest zatruty, to byś się nimi zajadał bez opamiętania ??? Kretynski przykład synka Trumpa. Firma produkująca Skittles, bo tej nazwy użył, odpowiedziała, że ludzie to nie cukierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krakus28 Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 1 minutę temu, Roelka napisał: Oj, chlopie. Taki typowy wyborca Trumpa, rasista, zero tolerancji i ogolny hate na kazdego kto jest inny. Zebym przypadkiem nie musiala czytac tak obrzydliwych postow, z checia cie umieszcze na swojej ignore list. Tylko uwazaj. Sam jestes imigrant wiec potem nie miej pretensji jak cie jakis bardziej hardkorowy Trump supporter nie dopadnie. czyli jednak tak, jak zakładałem, nie widzisz tej dyskryminacji albo udajesz (bo tak wypada). Ogólny hejt na każdego ? nie wiem skąd to stwierdzenie. Zero tolerancji ? tym bardziej. Chyba, że nie wiesz, co to znaczy zero. Nie będę miał żadnych pretensji do nikogo 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krakus28 Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 1 minutę temu, KaeR napisał: Kretynski przykład synka Trumpa. Firma produkująca Skittles, bo tej nazwy użył, odpowiedziała, że ludzie to nie cukierki. Masz rację, ludzie to nie cukierki. Ludzie są o wiele bardziej nieprzewidywalni, niż cukierki. Szczególnie ci z bliskiego wschodu ... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 15 minut temu, krakus28 napisał: Jeśli do tego nie widzisz promocji murzynów, azjatów i spanish-ów w mediach, filmach itd to niestety nie mam o czym z Tobą dyskutować ... Ja to widzę tak. Takie teksty zapodaje przeważnie frustrat, który przyjechał do USA i mu się nie udało. Będzie szukał winnych dookoła. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 2 minuty temu, krakus28 napisał: Masz rację, ludzie to nie cukierki. Ludzie są o wiele bardziej nieprzewidywalni, niż cukierki. Szczególnie ci z bliskiego wschodu ... Aha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krakus28 Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 1 minutę temu, KaeR napisał: Ja to widzę tak. Takie teksty zapodaje przeważnie frustrat, który przyjechał do USA i mu się nie udało. Będzie szukał winnych dookoła. zabawne. to, że mam oczy i uszy otwarte na to, co się dzieje wokół mnie, nie wyklucza jeszcze tego, że w tym samym czasie realizuję swoje zamierzenia itd. zapraszam Cię w moje strony, chętnie Cię zapoznam ze swoim codziennym życiem, które jest raczej szczęśliwe i owocne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi