darekbp Napisano 26 Lutego 2017 Autor Zgłoś Napisano 26 Lutego 2017 Rozumiem poczekam na wyniki loteriady do maja może uda się wylosować he napewno lepiej byłoby legalnie jechac
KrysiaK Napisano 28 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2017 Dnia 2/25/2017 o 09:32, darekbp napisał: Bo czytałem ze 5 lat jak mam zielona kartę to otrzymuje obywatelstwo wtedy Jak masz zielona karte, to po 5 latach mozesz skladac wniosek o obywatelstwo. Kiedy wniosek zostanie rozpatrzony i zdasz egzamin na obywatelstwo, zlozysz przysiege, to wtedy masz obywatelstwo. Obywatelstwa sie nie dostaje tylko dlatego,ze masz jakis czas zielona karte.
KrysiaK Napisano 28 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2017 Dnia 2/25/2017 o 09:34, Roelka napisał: Piekny obrazek. Niestety dla niektorych powinien byc po polsku, moze ktos sie zabawi i go przerobi?
andyopole Napisano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2017 Czytaj: "...pomoze", nie zalatwi. Ja tez moge pomoc i drogo sie nie wezmie...
KrysiaK Napisano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2017 4 godziny temu, Anna Planicka napisał: Ta firma pomoze Ci w zalatwieni ,pozwolenia na prace przez sponsorowanie maja dobrego prawnika,wascicielem jest Polka Taaa, zatrudni Cie jako "kosmetyka powierzchni wewnwtrznych" i "zapomni" Ci pozniej zaplacic
Jackie Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 4 godziny temu, andyopole napisał: Czytaj: "...pomoze", nie zalatwi. Ja tez moge pomoc i drogo sie nie wezmie... Skoro tak, to i ja pomogę. Pomocy nigdy za wiele
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.