Jump to content

Wyjazd Rodzinny

anuszkahh

Recommended Posts

Posted

Witam mam takie pytanko czy są tutaj może osoby które wyjeżdżały na urlop do USA z całą rodziną i czy trudno jest dostać wize dla całej rodziny? Chcemy z mężem i synkiem lecieć na urlop do USA i właśnie moja obawa mimo że mamy prace mieszkanie to mogą odmówić wizy dla całej rodziny . Macie jakieś doświadczenia propozycje jak to załatwić ? Dziękuję za podpowiedzi i pozdrawiam 

Posted

urlop tzn gdzie,do kogo,miejsce oraz czas pobytu.

byly takie osoby ze tak leciały np zwiedzać parki na dwa tygodnie.

Posted

No zdarza się właśnie ja mam zamiar też wybrać się do stanów na okres dwóch tygodni a to zawsze trzeba właśnie podawać konkretny powód wyjazdu np te zwiedzanie parku ? czy jednak nie trzeba ?

Posted

No chyba to oczywiste, ze jezeli jedziesz turystycznie to z planami na zwiedzanie czegos. Co nie znaczy, ze nie mozesz zmienic tych planow. Ale jakies plany powinno sie miec, inaczej to wyglada ze jedzie sie naprzyklad pracowac

Posted

W styczniu razem z Żoną mieliśmy spotkanie wizowe i konsul chciał wiedzieć jakie plany - odpowiedź nie była bardzo konkretna - Nowy York, potem zachodnie wybrzeże - Zion, Bryce, Grand Canion, Las Vegas, LA, SF - w sumie 3 tygodnie i to mu wystarczyło. Bez problemu dostaliśmy oboje wizy na 10 lat.

• 5 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...