jannapa Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 planuję podróż w na przełomie lipca i sierpnia (ostatni tydzień lipca, pierwszy tydzień sierpnia). podróż jest dość specyficznym wyzwaniem, którego częścia jest przebywanie pewnych odcinków "na czas." rozsyłam wici wszędzie, szybki odzew z for branżowych pozwolił mi zaplanować 75% podróży. zostaje jeszcze 25% niezaplanowanych w największym skrócie sprawa wyglada tak: szukam miejc "postoju." będe podróżować sama, motocyklem, uzależniajac przebiegi od pogody i samopoczucia. przez postój rozumiem możliwość zatrzymania się gdzieś i rozbicia namiotu na 5-8 godzin (albo po prostu odpoczynku na czyjejś posesji, jeśli pogoda nie sprawia problemu). nie potrzebuje żadnej infrastruktury, dostępu do toalety, wody, tylko możliwość rozbicia namiotu na czyjejś posesji i zaparkowania motocykla. istnieje możliwość, że przybędę w środku nocy i przed świtem już mnie nie będzie, ale obiecuję, że mój motor to nie harley bez tłumika, ale cichutkie bmw, a ja mam opanowane rozbijanie namiotu bez specjalnego hałasu do perfekcji. wiem, że to kuriozalna prośba, ale może ktoś ma dobre serce w dodatku do kawałka miejsca na namiot i motocykl i nie ma oporów przed obcymi, nie mam jeszcze całkowicie zapoanowanych trzech stanów: Montana, Utah i Oregon. gdyby ktoś coś, byłabym bardzo wdięczna Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Masz u mnie to wszystko czego potrzebujesz. Dodatkowo jeszcze grilla zrobimy I jeśli nie dostanę po pysku to jeszcze Ci plecy wyszoruje. Żartowałem. Z tym szorowaniem. Reszta na bank. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannapa Posted March 9, 2017 Author Report Share Posted March 9, 2017 5 minut temu, andyopole napisał: Masz u mnie to wszystko czego potrzebujesz. Dodatkowo jeszcze grilla zrobimy I jeśli nie dostanę po pysku to jeszcze Ci plecy wyszoruje. Żartowałem. Z tym szorowaniem. Reszta na bank. great! napiszesz, gdzie dokładnie jesteś? planuję już teraz na zaś, bo mam naturalne ograniczenia czasowe (urlopu mało i dzieci), no i wszystko musi być elastyczne, bo jakbym nie planowała, to zawsze coś mnie może wybić z rytmu. daj znak na pw;) dzięki za odzew! Link to comment Share on other sites More sharing options...
katlia Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Utah nie jest az tak daleko od Colorado... gdybys tu sie pokazala, bedziesz zawsze mile u mnie witana Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Przełom lipca i sierpnia u nas jest zawsze ładna pogoda. Poszła PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert7 Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 10 godzin temu, jannapa napisał: planuję podróż w na przełomie lipca i sierpnia (ostatni tydzień lipca, pierwszy tydzień sierpnia). podróż jest dość specyficznym wyzwaniem, którego częścia jest przebywanie pewnych odcinków "na czas." rozsyłam wici wszędzie, szybki odzew z for branżowych pozwolił mi zaplanować 75% podróży. zostaje jeszcze 25% niezaplanowanych w największym skrócie sprawa wyglada tak: szukam miejc "postoju." będe podróżować sama, motocyklem, uzależniajac przebiegi od pogody i samopoczucia. przez postój rozumiem możliwość zatrzymania się gdzieś i rozbicia namiotu na 5-8 godzin (albo po prostu odpoczynku na czyjejś posesji, jeśli pogoda nie sprawia problemu). nie potrzebuje żadnej infrastruktury, dostępu do toalety, wody, tylko możliwość rozbicia namiotu na czyjejś posesji i zaparkowania motocykla. istnieje możliwość, że przybędę w środku nocy i przed świtem już mnie nie będzie, ale obiecuję, że mój motor to nie harley bez tłumika, ale cichutkie bmw, a ja mam opanowane rozbijanie namiotu bez specjalnego hałasu do perfekcji. wiem, że to kuriozalna prośba, ale może ktoś ma dobre serce w dodatku do kawałka miejsca na namiot i motocykl i nie ma oporów przed obcymi, nie mam jeszcze całkowicie zapoanowanych trzech stanów: Montana, Utah i Oregon. gdyby ktoś coś, byłabym bardzo wdięczna Jesli mozna zapytac czemu przebywanie pewnych odcinkow na czas a nie rozkoszowanie sie bloga beztroska jazda w pieknym otoczeniu. Tak nawiasem co masz do HD bez tlumika Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannapa Posted March 9, 2017 Author Report Share Posted March 9, 2017 18 godzin temu, katlia napisał: Utah nie jest az tak daleko od Colorado... gdybys tu sie pokazala, bedziesz zawsze mile u mnie witana dziękuję, może skuszę się na modyfikację trasy:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannapa Posted March 9, 2017 Author Report Share Posted March 9, 2017 15 godzin temu, andyopole napisał: Przełom lipca i sierpnia u nas jest zawsze ładna pogoda. Poszła PW. kurcze, nic nie dotarło:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannapa Posted March 9, 2017 Author Report Share Posted March 9, 2017 9 godzin temu, Robert7 napisał: Jesli mozna zapytac czemu przebywanie pewnych odcinkow na czas a nie rozkoszowanie sie bloga beztroska jazda w pieknym otoczeniu. Tak nawiasem co masz do HD bez tlumika ot, dla odmiany, different type of challenge harleye bez tlumika mnie po prostu denerwuja, nie kubie nipotrzebnego halasu O_o nie dziala mi wielokrotne cytowanie. admini, pomocy! może ktoś połaczy moje trzy ostatnie posty w jeden, żeby nie śmiecić bez sensu... dziękuję! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 4 godziny temu, jannapa napisał: kurcze, nic nie dotarło:( Wysłane ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.