KaeR Napisano 10 Marca 2017 Zgłoś Napisano 10 Marca 2017 3 minuty temu, andyopole napisał: Wysłane ponownie. Ludzie chyba myla status z PW, bo jak sie odpowiednio ustawi filtry to sie widzi cos co wyglada jak PW. Widzialem andy Twoja wiadomosc do jannapa.
andyopole Napisano 10 Marca 2017 Zgłoś Napisano 10 Marca 2017 Też mi się widziało że coś pokićkałem sam...
jannapa Napisano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 10 Marca 2017 Godzinę temu, KaeR napisał: Ludzie chyba myla status z PW, bo jak sie odpowiednio ustawi filtry to sie widzi cos co wyglada jak PW. Widzialem andy Twoja wiadomosc do jannapa. no na pw przyszło godzinę temu:)
andyopole Napisano 10 Marca 2017 Zgłoś Napisano 10 Marca 2017 Teraz wszyscy przedstawiają filtry żeby odczytać tę pierwszą zablakana wiadomość, he he...
jannapa Napisano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 12 Marca 2017 no to mam oregon (dzieki andy!), ale ciagle zostaje mi montana.... ale generalnie odzew mnie podbudowal, wiec kombinuje tak dosc potencjalnie raczej mini - trase na spring break ( ostatni tydzien marca) z mojego midewestu ( pn indiana ) do new orleans, potem gdzies wzdluz wybrzeza na wschod i na powrot do indiana. moze mnie ktos po drodze przygarnie? tak tylko rzucam w eter ....
andyopole Napisano 12 Marca 2017 Zgłoś Napisano 12 Marca 2017 Dnia 9.03.2017 o 14:13, jannapa napisał: Dnia 9.03.2017 o 14:13, jannapa napisał: O_o nie dziala mi wielokrotne cytowanie. admini, pomocy! może ktoś połaczy moje trzy ostatnie posty w jeden, żeby nie śmiecić bez sensu... dziękuję! Po update forum chyba nie ma takiej możliwości, też chciałem ale tylko nabiłem sobie licznik postów.
andyopole Napisano 12 Marca 2017 Zgłoś Napisano 12 Marca 2017 4 minuty temu, jannapa napisał: no to mam oregon (dzieki andy!), ale ciagle zostaje mi montana.... Jakie masz kulinarne marzenie? Może potrafię zrobić?
ilon Napisano 12 Marca 2017 Zgłoś Napisano 12 Marca 2017 Jak bedziesz planowala podroz przez MD/DE to daj znac
andyopole Napisano 12 Marca 2017 Zgłoś Napisano 12 Marca 2017 59 minut temu, ilon napisał: Jak bedziesz planowala podroz przez MD/DE to daj znac A kto by tam jeździł po takim zadupiu?
jannapa Napisano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 12 Marca 2017 oj tam oj tam. kazde zadupie jest fajne, tylko zeby sie czlowiek mogl rozpedzic. ja w indianie tez znajduje calkiem przyzwoite trasy ( no moze devil's gap to nie jest, ale pohustac motocyklem sie da:) dzisiaj tak sie rozbujalam, ze prawie do srodkowego illinois mnie ponioslo. niby kukurydza i nic wiecej, ale fajnie i tak tylko zimno jeszcze, wiec sobie odpalilam wino i patrze, gdzieby sie urwac z okazji kolejnej dluzszej niz zazwyczaj przerwy w smutnej codziennosci...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.