Gość Napisano 26 Marca 2017 Zgłoś Napisano 26 Marca 2017 W montanie a gwoli ścisłości w Wyoming w grand teton będę pracować czerwiec- wrzesień. Miejsce na podłodze ( ale na fajnej karimacie) na pewno się znajdzie.
katlia Napisano 27 Marca 2017 Zgłoś Napisano 27 Marca 2017 Grand Teton Nat'l Park jest przepiekny -- pobliski Jackson Hole swietnym malym (ale modnym) gorskim miasteczkiem. Bedziesz mial wspaniale lato.
Gość Napisano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2017 Dnia 27.03.2017 o 02:09, katlia napisał: Grand Teton Nat'l Park jest przepiekny -- pobliski Jackson Hole swietnym malym (ale modnym) gorskim miasteczkiem. Bedziesz mial wspaniale lato. wiem, wiem pracowałam tam w zeszłym roku Na Grand Teton się już nawet wspięłam kilka razy
andyopole Napisano 3 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2017 Czy ktoś widział #jannapa? Mamy już lipiec więc pora wstępnie ustalić jakieś szczegóły.
quarterback87 Napisano 3 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2017 Godzinę temu, andyopole napisał: Czy ktoś widział #jannapa? Ostatnio 16 czerwca.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.