ilya_ Napisano 30 Marca 2017 Zgłoś Napisano 30 Marca 2017 17 godzin temu, rzecze1 napisał: Bo opis jest bardzo trafny. "Prezentacja" to jest cos czego w Polsce nie ucza. A wielu Polakow po pierwszych "roboczych" kontaktach z takimi ludzmi jak np. Amerykanie, automatycznie wpada w pulapke emocjonalna i uznaje, ze sa "falszywi" (taki byl friend, usmiechal sie, a nic nie pomogl, a i jeszcze noz wbil). nie ze wszsystkimi amerykanami... Nie wpadaja w pulapke emocjonalna po spotkaniu z tymi amerykanami z greenpointu polskiego pochodzenia np co to mieszkaja po 10 lat i ani be ani me po angielsku tylko wciaz swojo gwaroo....
Lx13 Napisano 30 Marca 2017 Zgłoś Napisano 30 Marca 2017 Jaki tam Greenpoint, podatki juz dawno Polaków przegoniły. Obecnie (właściwie od dobrych 20 lat) to Passaic
Gucci Boy Napisano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2017 Dnia 25.03.2017 o 13:34, Lx13 napisał: Kto się zakłada ze wizy nie dostanie? Facet planuje robotę a pierniczy o zwiedzaniu. To co chce zwiedzić można zrobić w 3 dni. Fajny wątek, chce więcej... Właśnie nie planuje roboty chce tam polecieć zwiedzać nie miałem nigdy zamiaru zostać tam a tymbardziej pracować
Gucci Boy Napisano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2017 Mam do was jedno pytanko co mi jest potrzebne jak udam sie na rozmowe?
sly6 Napisano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2017 to co jest napisane na stronie Konsulatu to musisz miec.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.