Habuto Napisano 28 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2017 Dlaczego złe? Jeżeli chce przygotować się maksymalnie na rozmowę i przedstawić wszystkie "dowody" przemawiające za moim powrotem do Polski?
sly6 Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2017 nie mam nic przeciw byś tak zrobił jak piszesz. Chcesz to tak zrób.
cee Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2017 bo za bardzo się spinasz, robi to złe wrażenie na konsulu, który będzie podejrzewał cos innego niż przedstawiasz. Czy świat się zawali jak nie dostaniesz jednak tej wizy ?
Habuto Napisano 28 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2017 Niestety mam taki charakter, że jak mi na czymś zależy no to staram się to załatwić do końca. A zależało mi na tym wyjeździe i potem będę żałował że nie spróbowałem jeszcze raz. Tym razem chcę się solidnie przygotować.
cee Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2017 solidnie to nie to samo co za wszelką cenę imo .
Habuto Napisano 28 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2017 No jeżeli solidnie się przygotuje i ponownie nie dostanę wizy no to znaczy, że może nie dane mi jest odwiedzić Ameryki i wtedy mówi się trudno.
ilon Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2017 4 godziny temu, cee napisał: Czy świat się zawali jak nie dostaniesz jednak tej wizy ? Zawalic pewnie mu sie nie zawali, ale postaw sie w jego sytuacji kiedy chcesz odwiedzic siostre na koncu swiata, ale nie mozesz, bo nie masz wizy. Troche lipa.
cee Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2017 1 minutę temu, ilon napisał: Zawalic pewnie mu sie nie zawali, ale postaw sie w jego sytuacji kiedy chcesz odwiedzic siostre na koncu swiata, ale nie mozesz, bo nie masz wizy. Troche lipa. uwierz mi, znam to uczucie
cee Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2017 Napewno, ale czasem trzeba schować emocje
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.