Habuto Napisano 28 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2017 Dlatego nie chowam urazy do konsula i staram się na chłodno ustalić nową strategie. Trzeba wyciągać wnioski z niepowodzeń
pelasia Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2017 Tylko czasem cieżko uzgodnić strategie, jesli sie nie bardzo wie co dokładnie konsulowi podpadło. Tak czy inaczej powodzenia !
kopan Napisano 3 Maja 2017 Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 Dnia 4/26/2017 o 14:33, pelasia napisał: Tez sie zastanawiałam, jak to możliwe zostać chrzestnym nie będąc na chrzcie. Moze teraz przez skype mozna Mozna na odleglosc. ja mam taka sytuacje. Moja siostra jest wpisana jako matka chrzestna mi o ze nie byla fizycznie na uroczystosci. Kwestia dogadania sie z proboszczem parafii.
sly6 Napisano 3 Maja 2017 Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 Ojca może nie być a co dopiero Ojca chrzestnego.
kzielu Napisano 3 Maja 2017 Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 Dobrowolna ofiara w odpowiedniej wysokosci zdziala cuda
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.