Gość Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 Naprawde oczekujesz, ze ktos tutaj bedzie ci doradzal na temat pracy na czarno?
sly6 Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 ta praca była i jest lecz gdy nigdy nie pracowałeś na czarno to się zastanów no i urząd imigracyjny lapie i deportuje Ciebie bez rozprawy i wyjścia jak kto kiedys było. Masz czas i sile kłócić się o wypłatę lub pewną część /
quarterback87 Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 Godzinę temu, magic87 napisał: Orientuje się ktoś może jak wygląda temat pracy na czarno w USA ? Pamiętaj, zawsze swoje narzędzia pracy. I zabierz sobie te do których jesteś przyzwyczajony, bo te amerykańskie, nawet nowe, mogą Ci nie "leżeć". Daj znać jak poszło. Powodzenia.
ilon Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 10 minut temu, quarterback87 napisał: Pamiętaj, zawsze swoje narzędzia pracy. I zabierz sobie te do których jesteś przyzwyczajony, bo te amerykańskie, nawet nowe, mogą Ci nie "leżeć". Daj znać jak poszło. Powodzenia. Dokladnie. W USA te pedzle to nie maluja tak fajnie jak pedzle przywiezione z PL
Gość Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 No i trzeba powiedziec urzednikowi na lotnisku ze sie leci do pracy. Oni wtedy sobie to musza odnotowac.
quarterback87 Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 3 minuty temu, Roelka napisał: No i trzeba powiedziec urzednikowi na lotnisku ze sie leci do pracy. Oni wtedy sobie to musza odnotowac. Raczej że ma się tam zapewnioną pracę, bo inaczej to nie wpuszczają. Podobno
Patipitts Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 5 minut temu, quarterback87 napisał: Raczej że ma się tam zapewnioną pracę, bo inaczej to nie wpuszczają. Podobno Ja słyszałam ze nie trzeba miec, jak sie nie ma to pomagają załatwić nawet
quarterback87 Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 3 minuty temu, Patipitts napisał: Ja słyszałam ze nie trzeba miec, jak sie nie ma to pomagają załatwić nawet Taa... Tylko że pomagają załatwić pracę w Europie. Co nie każdemu odpowiada
andyopole Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 3 godziny temu, quarterback87 napisał: Pamiętaj, zawsze swoje narzędzia pracy. I zabierz sobie te do których jesteś przyzwyczajony, bo te amerykańskie, nawet nowe, mogą Ci nie "leżeć". Daj znać jak poszło. Powodzenia. Szczególnie kielnia, tu w USA jest uzywana kielnia o meksykańskim "kroju". Za nic nie potrafiłem nia nic zrobić. Myslalem ze prędzej sobie wydłubie oko albo zrobie dziure w brzuchu, nie moglem trafic zaprawa we wlasciwe miejsce. Przywiozlem sobie z Polski.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.