Skocz do zawartości

DV-2018 Wylosowany / Nie Wylosowany

DV-2018 Wylosowany / Nie Wylosowany  

231 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zostałeś/aś wylosowany/a w loterii DV-2018 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
5 minut temu, Radosny napisał:

To moje pierwsze podejscie. "Problem" ze stanami rozwiazal sie sam, wiec nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo - mozna dalej byc RADOSNYM :D 

Powodzenia i Gratki dla wszystkich co potrzebowali GC i... wygrali!

Moje również, ciekawe czy będzie kolejna edycja :) Nie ma się co załamywać, ok. 10% osób wygrało, to i tak niezły wynik :) W Afryce win ratio pewnie wynosi 0.0001% :D

• Odpowiedzi 2,9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
2 minuty temu, magdziurek napisał:

Nieprawda :) Ja mialam stare zdjecie i wyskoczylo mi HAS NOT BEEN SELECTED.

A czy robiłaś coś z tym zdjęciem czy z marszu wysłałaś ten sam plik co rok temu?

Napisano

na fb widze bardzo duzo takich przypadkow sie pojawia, znalazlam taka strone ktos pisze na ten temat w ten sposob http://britsimonsays.com/dv2018-information-entered-not-valid/

moze faktycznie za jakis czas bedzie mozna sprawdzic, niektorzy pisza ze uzyli 1 raz zdjecia i nigdy wczesniej nie brali udzialu, wiec gdzie pojawia sie problem, a probowaliscie sprawdzic  z zeszlego roku?  mi normalnie wchodzi z zeszlego roku wyskakuje has not been selected a tutaj :/ pojawia sie wlasnie ze not valid

usa.jpg

Napisano
Godzinę temu, sly6 napisał:

na rozmowe musisz go znac.. Teraz wpisz ze nie masz.

Kcc case number nie zgadza mi się na końcu żeby zapisać wniosek z tym który podałam na początku. To jest cały numer od 2018EU??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...