Skocz do zawartości

DV-2018 Wylosowany / Nie Wylosowany

DV-2018 Wylosowany / Nie Wylosowany  

231 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zostałeś/aś wylosowany/a w loterii DV-2018 ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
9 minut temu, Roelka napisał:

Twoja opinia sie akurat nie przejmuje go kazdy twoj jeden post  na tym forum to jakies brednie I jeszcze nikomu nic nie pomogles. ;) A te paczki to byl po prostu smieszny przyklad 

Dnia 2.05.2017 o 20:50, Roelka napisał:

Zawsze moga cie odrzucic na rozmowie. :D

Wylosowanie nierówna sie automatycznemu otrzymaniu zielonej karty.

Za to widac jak ty pomagasz haha, latajc co roku po tematach upewniajac sie zeby do kazdego sie dowalic, nie trzeba być psychologiem zeby zarysowac sobie twoj obraz typowej kąśliwej lewaczki.

Witam,

brałem udział w loterii od pierwszego roku, kiedy Polska została przywrócona w niej czyli chyba 2010 czy 2011. Ostatnie zgłoszenie było tak już od niechcenia wysłane w październiku 2016. Tym razem się udało :) Moje życie się właśnie zaczyna mocno zmieniać na lepsze i to losowanie dużo w nim by zmieniło. Ale chyba bym sobie nie darował jak bym nie spróbował. Nr 2018EU00031XXX także rozmowa pewnie by była w wakacje 2018 jeśli wszystko by poszło standardowo i by starczyło wiz.

Pozdrawiam

12 minut temu, Vega napisał:

Za to widac jak ty pomagasz haha, latajc co roku po tematach upewniajac sie zeby do kazdego sie dowalic, nie trzeba być psychologiem zeby zarysowac sobie twoj obraz typowej kąśliwej lewaczki.

Dokładnie tak! Ten sam obraz zarysował mi się po przeczytaniu kilku jej postów. Jak można mieć w sobie tyle jadu.

22 minuty temu, Roelka napisał:

Takich gburow w USA rzeczywiscie nie potrzeba. 

Akurat ty wielmożna Pani rezydent będziesz decydowała kogo potrzeba w USA, a kogo nie. Napisze w twoim stylu - cieszymy się, że wyjechałaś :) Bywam w USA często i stwierdzam, że jesteś jedną z tych osób, które po przekroczeniu granicy próbują być bardziej amerykańscy niż sami amerykanie i czekasz tylko jak dowalić swojemu. Polak Polakowi wilkiem. 

8 minut temu, jackal4 napisał:

Witam,

brałem udział w loterii od pierwszego roku, kiedy Polska została przywrócona w niej czyli chyba 2010 czy 2011. Ostatnie zgłoszenie było tak już od niechcenia wysłane w październiku 2016. Tym razem się udało :) Moje życie się właśnie zaczyna mocno zmieniać na lepsze i to losowanie dużo w nim by zmieniło. Ale chyba bym sobie nie darował jak bym nie spróbował. Nr 2018EU00031XXX także rozmowa pewnie by była w wakacje 2018 jeśli wszystko by poszło standardowo i by starczyło wiz.

Pozdrawiam

masz racje co do czasu rozmowy. Gratuluję

Hej wszystkim ;)

Słuchajcie, w tym roku było moje drugie podejście w losowaniu, i tak jak w zeszłym roku tak strasznie odliczałam czas do maja żeby sprawdzić wyniki tak w tym roku totalnie to olałam. Razem z kolegą wypełniliśmy formularze i w zeszłym roku normalnie sprawdzaliśmy i nie było żadnego problemu, a dziś chcę sprawdzić moj wynik i dupa. Wyskakuje mi komunikat że źle coś wypełniam i żebym sprawdziła jeszcze raz czy poprawnie wpisuje confirmation, nazwisko i datę. Wpisywałam to już chyba z 5 razy i nie ja jedna, cały czas wyskakuje mi tak o .

PYTANIE MOJE czy komuś z Was też wyskakuje takie okienko czy jestem przegrana już w tym roku ;(

dla dodania u mojego kolegi has not been selected ;(

DZIWNOSC.bmp

2 minuty temu, jagodz napisał:

Hej wszystkim ;)

Słuchajcie, w tym roku było moje drugie podejście w losowaniu, i tak jak w zeszłym roku tak strasznie odliczałam czas do maja żeby sprawdzić wyniki tak w tym roku totalnie to olałam. Razem z kolegą wypełniliśmy formularze i w zeszłym roku normalnie sprawdzaliśmy i nie było żadnego problemu, a dziś chcę sprawdzić moj wynik i dupa. Wyskakuje mi komunikat że źle coś wypełniam i żebym sprawdziła jeszcze raz czy poprawnie wpisuje confirmation, nazwisko i datę. Wpisywałam to już chyba z 5 razy i nie ja jedna, cały czas wyskakuje mi tak o .

PYTANIE MOJE czy komuś z Was też wyskakuje takie okienko czy jestem przegrana już w tym roku ;(

dla dodania u mojego kolegi has not been selected ;(

DZIWNOSC.bmp

Poczytaj ten wątek. Jest jakiś błąd w tym roku. Pewnie masz to samo co niektórzy z nas. Wszystko jest opisane w tym wątku.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...