Czołg Napisano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2017 7 godzin temu, Glodek93 napisał: Gratulacje :-) Dzięki 7 godzin temu, Glodek93 napisał: zapomniałem właśnie dodać, że kontakt wzrokowy jest chyba najważniejszy :-) Mam wrażenie, że nawet nie mrugnął podczas mojej wypowiedzi Muszę się tak nauczyć rozmawiać z ludźmi 5 godzin temu, andyopole napisał: Na to konsul pyta swojej pomagierki: "what is czuk". Na to ona ze to taki van.... Dobre Uśmiałem się
haneczka019 Napisano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2017 18 godzin temu, Czołg napisał: Sądzę, że to dziwne pytanie: czy do brata? - miało coś na celu. Moja żona też tak twierdzi. Nie wiem co, ale jakiś cel w tym miał. W stanach nie mam brata nawet ciotecznego. 16 godzin temu, sly6 napisał: czołg nie ma głupich pytań sa za to odpowiedzi. Może to była pomyłka językowa a może coś więcej. Jak nie klamiesz to szybko odpowiesz i nie zagotuje się w Tobie nic. Ja też przypuszczam, że to raczej nie pomyłka . Mnie pani konsul wypytywała o starszego syna, gdzie mieszka, gdzie będzie jak my polecimy z mężem i młodszym synem do USA. A następnie po chwili stukania w klawiaturę zapytała mnie jak ma na imię córka?. Oczy miałam chyba jak dwie dychy (kiedyś dycha była w bilonie jak ktoś nie pamięta ). Mąż ze zdziwieniem na mnie spojrzał, ja stwierdziłam, że nie mam córki i nigdy nie miałam. Taka oto sytuacja . Także bardzo podobne pytanie, jak o twojego brata, którego nie masz .
Czołg Napisano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2017 7 godzin temu, haneczka019 napisał: zapytała mnie jak ma na imię córka?. 7 godzin temu, haneczka019 napisał: Mąż ze zdziwieniem na mnie spojrzał, ja stwierdziłam, że nie mam córki i nigdy nie miałam. Konsul chyba uwierzył skoro dał wizę, a mąż?
haneczka019 Napisano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2017 13 godzin temu, Czołg napisał: Konsul chyba uwierzył skoro dał wizę, a mąż? Jeszcze się ze mną nie rozwiódł to chyba uwierzył, ale oczywiście głupim tekstem rzucił w stronę Pani Konsul, że on nic na ten temat nie wie .
Glodek93 Napisano 3 Lipca 2017 Autor Zgłoś Napisano 3 Lipca 2017 Czołg, dostałeś już paszporty czy masz opcje odebrania samemu?
Czołg Napisano 4 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 4 Lipca 2017 Jeszcze nie. To chyba potrwa przez to że są wakacje. Mam opcję odebrania samemu. Skoro pytasz to domyślam się, że jeszcze czekasz?
Glodek93 Napisano 4 Lipca 2017 Autor Zgłoś Napisano 4 Lipca 2017 Tak, jeszcze czekam. Ja mam opcje, że mi wyślą, bo jechać 300km to trochę nie w ząb
Czołg Napisano 4 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 4 Lipca 2017 3 godziny temu, Glodek93 napisał: Ja mam opcje, że mi wyślą, bo jechać 300km to trochę nie w ząb Rozsądnie Mogły by być już do odbioru to by się człowiek zajął biletami tak na 100% Kiedy się wybierasz do USA?
Czołg Napisano 5 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2017 Glodek, u mnie coś drgnęło. Status właśnie przed chwilą zmienił się na: Paszport został odebrany z Ambasady/Konsulatu i jest teraz przygotowywany do wysyłki. Jest szansa że wszystko będzie ok. P.S. Kto tu ma chody i ruszył sprawę
andyopole Napisano 5 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2017 Skonczylo sie swietowanie I wrocili do roboty.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.