Glodek93 Napisano 5 Lipca 2017 Autor Zgłoś Napisano 5 Lipca 2017 3 godziny temu, Czołg napisał: Glodek, u mnie coś drgnęło. Status właśnie przed chwilą zmienił się na: Paszport został odebrany z Ambasady/Konsulatu i jest teraz przygotowywany do wysyłki. Jest szansa że wszystko będzie ok. P.S. Kto tu ma chody i ruszył sprawę Ja mam tak wpisane już od środy
Czołg Napisano 5 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2017 1 godzinę temu, Glodek93 napisał: Ja mam tak wpisane już od środy Aleś mnie pocieszył
haneczka019 Napisano 5 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2017 6 minut temu, Czołg napisał: Aleś mnie pocieszył Dajcie im trochę czasu, podobno od 3 tygodni ambasada zajęta była przybyciem swojego prezydenta, jak poleci do Hamburga, to się zajmą waszymi paszportami .
andyopole Napisano 5 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2017 Ludzie od paszportow nie sadze żeby zajmowali się prezydentem w WAWie. Oni maja swoja robote, zwykle clerki.
haneczka019 Napisano 5 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2017 8 minut temu, andyopole napisał: Ludzie od paszportow nie sadze żeby zajmowali się prezydentem w WAWie. Oni maja swoja robote, zwykle clerki. Jeżeli cała ambasada postawiona jest na głowie, to podejrzewam, że może to mieć wpływ również na ich pracę .
andyopole Napisano 5 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2017 26 minut temu, haneczka019 napisał: Jeżeli cała ambasada postawiona jest na głowie, to podejrzewam, że może to mieć wpływ również na ich pracę . No chyba ze koniecznie chcą Pana PDT w reke pocalowac...
Glodek93 Napisano 6 Lipca 2017 Autor Zgłoś Napisano 6 Lipca 2017 Właśnie kurier dzwonił, za 15min będę miał paszport :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.