darekbp Napisano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2017 Witam mam do Was pytanie dziś byłem na rozmowie i niestety nie dostałem wizy i nie wiecie czy np za miesiąc jak znów bym złożył to są szanse że dostanę czy lepiej dłuższa przerwę zrobić ?
Joanna30 Napisano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2017 A czy coś się zmieni w Twojej sytuacji za miesiąc?
darekbp Napisano 23 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2017 Joanna niestety nic...prace mam stała wiec żadnych zmian kurdek
sly6 Napisano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2017 zależy od rozmowy czy miałeś pytania dziwne czy tez po co,na ile. napiszę tez ile miałeś odmów,czy miałeś wizę .
darekbp Napisano 23 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2017 To był mojpierwszy raz nigdy nie miałem wizy. Apytalmnie w jakimcelu jade(mówiłem ze do cioci),na jak dlugo(mówiłem ze tydzień lub dwa zależy na ile urlop dostanę),gdzie zatrzymam się i za co będę żył (mówiłem ze u cioci i za darmo bo u nich będę mieszkał) i ostatnie gdzie pracuje i jak dlugo( mówiłem ze w urzędzie i dwa lata już) i odmowę dostałem. Warto za miesiąc znów starać się?
sly6 Napisano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2017 pracujesz dwa lata i nie masz oszczędności,/? Znam osoby ze nawet nie wierzą ze rodzina da obiad a tutaj opłaci wszystko. Fakt różne sa relacje lecz czasami warto powiedzieć mam odłożone na pobyt. czy możesz podejść? Nie masz zakazu lecz pomyśl kolejnymi razem co możesz dodać do tego,zmienić.
darekbp Napisano 23 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2017 Aha rozumiem No tak myślałem bo jak powiedziałem ze u cioci będę mieszkał to po tym coś w komputerze zaczął pisać już i to chyba był powód odmowy
sly6 Napisano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2017 Nie musiał byc bo tych czynników jest trochę. Pomyśl co możesz dodać zmienić i nie chodzi by klamac czy ściemniać.
Lx13 Napisano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2017 Ameryka to bardzo magiczne miejsce. Ponad 300 lat aktywnej imigracji nauczyło ze na rodzine w środowisku imigrantów najmniej sie liczy. Masz miec pieniadze na pobyt i juz.
darekbp Napisano 23 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2017 Ok w sierpniu podejdę drugi raz i inaczej będę mówił może się uda
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.