kontrol Napisano 5 Lipca 2017 Autor Zgłoś Napisano 5 Lipca 2017 Mega porada. heh Jak mam oddawać to wole zostawić je gdzieś po prostu lub komuś podarować, niż szukać sklepu w którym zostawię je za darmo do sprzedaży? Nie rozumiem też czemu piszesz, że w walmarcie są najgorsze rowery? Chyba najlepszym wyjściem jest samemu kupić byle co na craiglist i później porzucić.
RobertNYc Napisano 5 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2017 Najlepsze wyjście moim zdaniem to sprzedaż roweru na eBay.com. Craigslist to zawsze ryzyko, nie wiadomo na kogo sie trafi.
Jackie Napisano 6 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2017 23 godziny temu, kontrol napisał: Jak mam oddawać to wole zostawić je gdzieś po prostu lub komuś podarować, niż szukać sklepu w którym zostawię je za darmo do sprzedaży? Goodwill to organizacja charytatywna.
kontrol Napisano 6 Lipca 2017 Autor Zgłoś Napisano 6 Lipca 2017 ok, to nie wiedziałem. Myślałem, że to coś na zasadzie lombardu.
andyopole Napisano 6 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2017 A tak na marginesie ile czasu chcesz poswiecic na podróżowaniu po "Californi i okolicach" rowerem...? Sama California powierzchnia jest, (tu rzut oka na mape wiszaca nad moim biurkiem), zblizona do Polski...
KrysiaK Napisano 13 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2017 W wielu duzych miastach funkcjonuje program "Citi Bike". Zakladasz konto i tam gdzie jest ten program wypozyczasz rower na okreslony czas a pozniej odstawiasz go do "stacji" . Poszukaj informacji w interne czy tam gdzie bedziesz jest taka mozliwosc.
kontrol Napisano 14 Lipca 2017 Autor Zgłoś Napisano 14 Lipca 2017 Dnia 6.07.2017 o 21:41, andyopole napisał: A tak na marginesie ile czasu chcesz poswiecic na podróżowaniu po "Californi i okolicach" rowerem...? Sama California powierzchnia jest, (tu rzut oka na mape wiszaca nad moim biurkiem), zblizona do Polski... Spokojnie. Jadę objazdówkę autem, tylko przy okazji chciałem kupić dwa rowery na jakieś wypady w parkach narodowych czy w miastach żeby uniknąć korków np Venice w LA. 7 godzin temu, KrysiaK napisał: W wielu duzych miastach funkcjonuje program "Citi Bike". Zakladasz konto i tam gdzie jest ten program wypozyczasz rower na okreslony czas a pozniej odstawiasz go do "stacji" . Poszukaj informacji w interne czy tam gdzie bedziesz jest taka mozliwosc. Ok sprawdzę to, ale z tego co się orientowałem wypożyczenie roweru np w SF to koszt około 30USD na dobę więc szybko przekalkulowałem, że taniej wyjdzie mnie kupno roweru i porzucenie go przy wyjeździe. Będziemy mieli samochód typu SUV i jedziemy we dwóch więc chyba uda mi się upchnąć tam dwa rowery, ale to już wszystko rozkminie na miejscu.
KrysiaK Napisano 19 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 19 Lipca 2017 W Walmart mozna kupic tanio bike rack https://www.walmart.com/search/?query=bike rack&typeahead=bike rack jak sie zachowa opakowanie, to mozna go pozniej oddac.
andyopole Napisano 20 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2017 1 godzinę temu, KrysiaK napisał: W Walmart mozna kupic tanio bike rack https://www.walmart.com/search/?query=bike rack&typeahead=bike rack jak sie zachowa opakowanie, to mozna go pozniej oddac. Tzw. metoda "na Kuźniara".....
kontrol Napisano 20 Lipca 2017 Autor Zgłoś Napisano 20 Lipca 2017 Dzięki za link, ale myślę, że jakbym zostawił tak rowery np. w SF to szybko bym się ich pozbył. Raczej będę próbował upchnąć je do środka, o ile w ogóle je kupimy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.