kazikjo Napisano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2017 Witam, Chciałbym się dostać do USA tylko od czego zacząć. Zielona karta próbowałem ale nic z tego jakich opcji mogę jeszcze próbować?
monk Napisano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2017 30 minut temu, kazikjo napisał: Witam, Chciałbym się dostać do USA tylko od czego zacząć. Zielona karta próbowałem ale nic z tego jakich opcji mogę jeszcze próbować? Radziłbym Ci przejrzeć tą stronę : http://usa.info.pl/wizy.php#3 Może to trochę rozjaśni Ci sytuację
kzielu Napisano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2017 37 minut temu, kazikjo napisał: Witam, Chciałbym się dostać do USA tylko od czego zacząć. Zielona karta próbowałem ale nic z tego jakich opcji mogę jeszcze próbować? Zasadniczo to zadnych. Zgaduje ze do wiz pracowniczych sie nie kwalifikujesz, rodziny nie masz wiec zadnych.
RobertNYc Napisano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2017 3 godziny temu, kazikjo napisał: Witam, Chciałbym się dostać do USA tylko od czego zacząć. Zielona karta próbowałem ale nic z tego jakich opcji mogę jeszcze próbować? Jedyna opcja dla ciebie-to ślub z obywatelką lub obywatelem USA (zależnie od preferencji).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.