kismet75 Napisano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2017 Witam złożyłem własnie DS-160 i dokonałem opłaty wizowej .Mam teraz dodatkowe pytanie czy na rozmowę w ambasadzie umawia się dzwoniąc telefonicznie czy też ambasada wyznacza termin samodzielnie na rozmowę z konsulem informując o spotkaniu . Ponadto mam pytanie w jakim okresie muszę się zgłosić na taką rozmowę bo nie wiem czy na dniach nie wypadnie mi dalszy wyjazd tak że mogę być poza krajem ponad miesiąc czasu .
Patipitts Napisano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2017 Jak umówisz daj znać jakie sa teraz terminy bo moja mama bedzie jutro umawiała i chce wiedzieć ile sie teraz czeka na rozmowę. Bede wdzięczna.
sly6 Napisano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2017 dzwonisz i się umawiasz padło pytanie o czas,napisz czy masz rozmowe w Warszawie czy Krakowie.. A wniosek jest aktywny jeden miesiąc czasu.
kismet75 Napisano 7 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2017 Witam rozmowa w Warszawie dziś złożyłem DS160 i dokonałem opłaty w takim razie jutro zadzwonię do ambasady i ustalę jak to wygląda .
ilon Napisano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2017 Przeczytaj to : http://www.ustraveldocs.com/pl_pl/pl-niv-appointmentschedule.asp Wizyte umawiasz przez obsluge klienta, tak jak podane na tej stronie. Nie ze wbijasz numer telefonu ambasady i dzwonisz
Patipitts Napisano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2017 Tzn to wyglada tak ze musisz zalogować sie na swoje konto na ustraveldocs i tam sam sobie wybierasz termin rozmowy, jest taka opcja.
Czołg Napisano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2017 Przez neta umówienie się na rozmowę jest bardzo proste. Skorzystaj z tego. Będziesz widzieć, że wpłata została zaksięgowana i pojawi się możliwość umówienia na rozmowę wraz z kalendarzem wolnych terminów.
MartuSs Napisano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2017 Dnia 7.08.2017 o 19:01, Patipitts napisał: Jak umówisz daj znać jakie sa teraz terminy bo moja mama bedzie jutro umawiała i chce wiedzieć ile sie teraz czeka na rozmowę. Bede wdzięczna. Cześć, ja 2 sierpnia złożyłam wniosek i 18 mam umówioną rozmowę. Był to pierwszy możliwy termin w Krakowie
maciopa Napisano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2017 Pod tym adresem sprawdzamy czas oczekiwania na rozmowę : https://travel.state.gov/content/visas/en/general/wait-times.html/ generalnie czasy tutaj podawane to wersja "optymistyczna" bardziej realne jest +2 dni.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.