macios6 Napisano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2017 Witam, czy ktoś się spotkał z problemem w aplikacji tapatalk że nie można zalogować się do forum (pomimo że podaje się poprawne dane) ? Wyskakuje błąd you are not logged in or you do not have permission to do this action.
ilon Napisano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2017 Nie probowalam tapatalka, ale mi ogolnie przeszkadza to, ze po kliknieciu tematu przenosi mnie do pierwszego posta, a nie do ostatniego przeczytanego. Nie klikalam nigdy wczesniej ani na gwiazdki, ani na nic innego. Przenosilo po samym kliknieciu tematu
haneczka019 Napisano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, ilon napisał: Nie probowalam tapatalka, ale mi ogolnie przeszkadza to, ze po kliknieciu tematu przenosi mnie do pierwszego posta, a nie do ostatniego przeczytanego. Nie klikalam nigdy wczesniej ani na gwiazdki, ani na nic innego. Przenosilo po samym kliknieciu tematu U mnie jest niestety tak samo. Mam nadzieję, że zostanie to poprawione. A Tapatalk zaraz sprawdzę na telefonie...
haneczka019 Napisano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2017 8 godzin temu, macios6 napisał: Witam, czy ktoś się spotkał z problemem w aplikacji tapatalk że nie można zalogować się do forum (pomimo że podaje się poprawne dane) ? Wyskakuje błąd you are not logged in or you do not have permission to do this action. U mnie jest to samo.
Joanna30 Napisano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2017 Klikajcie na gwiazdki i kropki, to będzie Was przenosić do pierwszego nieprzeczytanego posta w temacie. Kliknięcie w temat powoduje przeniesienie do posta rozpoczynającego wątek.
macios6 Napisano 10 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2017 Rozwiążcie problem tapatalku...
cee Napisano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2017 U mnie zawsze przenosilo do pierwszego nieprzeczytanego posta po kliknięciu kropki/gwiazdki, a po kliknięciu tytułu do pierwszego posta. Takie chyba są założenia i tak to powinno działać. Kwestię tapatalka poruszam już kiedyś w tym luźnym temacie. Działało to do lutego jak dobrze pamiętam i po ostatnim apgrejdzie forum coś się posypało. Jak się da to też prosiłbym o naprawę tego
Joanna30 Napisano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2017 Nie mam pojęcia, co to taptalk, ale zgłosiłam do administratora problem
cee Napisano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2017 Aplikacja dzięki której przeglądanie i używanie różnego rodzaju forów staje się przyjemniejsze
Joanna30 Napisano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2017 A jak dodać tam forum? Zielona jestem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.