kzielu Napisano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2017 17 minut temu, Angelika Pawelczak napisał: pytałam prawnika i bezrobotny może być co-sponsorem jeśli ma dużo assets np. trzy domy zobaczymy co na to USCIS Mam nadzieje ze nie zaplacilas mu nic, bo dokladnie to samo napisalem Ci wyzej...
andyopole Napisano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2017 2 godziny temu, kzielu napisał: Mam nadzieje ze nie zaplacilas mu nic, bo dokladnie to samo napisalem Ci wyzej... Po prostu podaj Pani adres gdzie ma wysłać czek za Twoją poradę prawną!
Gość Napisano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2017 4 hours ago, kzielu said: Mam nadzieje ze nie zaplacilas mu nic, bo dokladnie to samo napisalem Ci wyzej... dziękuje kzielu, nie wiedziałam jednak ile to znaczy 'dużo' bo jednak kilkunastu kamienic nie ma. Ps. Prawnik nic za tę informacje nie wziął ;d
sly6 Napisano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2017 kiedyś to opisaliśmy na forum gdy ktoś pisał ze dana osoba miała np luksusowy samochód plus domy i dziela sztuki i chyba akcje.
kzielu Napisano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2017 8 godzin temu, Angelika Pawelczak napisał: dziękuje kzielu, nie wiedziałam jednak ile to znaczy 'dużo' bo jednak kilkunastu kamienic nie ma. Ps. Prawnik nic za tę informacje nie wziął ;d Wszystko jest napisane w I-864P. Do zarobków stosuje się kwotę 125%poverty level tamże zawartych , do assets potrzeba 5x ta kwotę.
andyopole Napisano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2017 Tak sobie myślę że gdyby połączyć nasza wiedzę dotyczącą wiz i spraw imigracyjnych to wystarczyłaby ona do otwarcia Kancelarii porad prawnych. Nie obiecywalibysmy gruszek na wierzbie tak jak to robią "prawnicy" imigracyjni na Jackowie czy słonecznym Greenpoincie. Mówiło by się ludziom szczera prawdę za konkurencyjną gratyfikacje.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.