Felek07 Napisano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2017 Witam, planuję właśnie swój trip po USA i zastanawiam się, czy jest sens wyskoczyć z NY na jeden dzień do Filadelfii. W sumie to nie widzę tam oszałamiających atrakcji, ale może wy coś polecicie?
katlia Napisano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2017 Co to znaczy "oszalamiajaca atrakcja"? Philadelphia to pierwsza stolica USA, wazne historyczne miasto, dzisiaj popularne z mlodymi ludzmi ktorzy sie tam przeprowadzaja ze wzgledu na wysokie koszty zycia w NYC. Jest co zobaczyc, zwiedzic, obserwowac. Ale czy to akurat ciebie zainteresuje? Nie wiem. Jedni lubia zwiedzac muzea, uczyc sie o kulturze i historii kraju, inni po prostu chca sobie zaliczac miasta i miejsca zeby sie potem pochwalic ile zwiedzili w USA Nie wiemy do ktorych nalezysz.
rzecze1 Napisano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2017 4 godziny temu, Felek07 napisał: Witam, planuję właśnie swój trip po USA i zastanawiam się, czy jest sens wyskoczyć z NY na jeden dzień do Filadelfii. W sumie to nie widzę tam oszałamiających atrakcji, ale może wy coś polecicie? Z mojego doświadczenia - JEST. Tez miałem takie podejście i ostatecznie do Filadelfii wpadliśmy przejazdem tylko na 4 godziny, a okazało się, ze było warto, i trzeba było na więcej.
ilon Napisano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2017 Ja w sumie do Filadelfii mam calkiem niedaleko i akurat to jest takie fajne miasto zeby podjechac na jeden dzien
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.