cee Napisano 18 Października 2017 Zgłoś Napisano 18 Października 2017 Jasna i klarowna odpowiedź na to pytanie jest na głównej stronie, pod linkiem do zgłoszenia w loterii.
Amzz Napisano 18 Października 2017 Zgłoś Napisano 18 Października 2017 W tym roku strona działała bez zarzutów. Powodzenia wszystkim aplikującym!
LukeFlorida Napisano 18 Października 2017 Zgłoś Napisano 18 Października 2017 Poszło, oby tym razem się udało Drugi raz aplikuję i drugi raz mnóstwo razy poprawiałem zdjęcie żeby było idealnie w tych kółeczkach
Amek Napisano 18 Października 2017 Zgłoś Napisano 18 Października 2017 W sumie bardziej niż niewylosowania mam obawy przed odrzuceniem zgłoszenia przez nieprawidłowe zdjęcie //może ktoś zechce rzucić na nie okiem?
cee Napisano 18 Października 2017 Zgłoś Napisano 18 Października 2017 Na stronie masz możliwość sprawdzenia.
emigrantka Napisano 18 Października 2017 Zgłoś Napisano 18 Października 2017 9 godzin temu, Sroka1984 napisał: Czy ktoś nie dostał maila,mimo wysłania zgłoszenia przed awarią?Ja wysłalam zgłoszenie przed i nie otrzymałam maila? Ja tez nic nie dostalam a zgloszneie poszlo przed awaria.Moze cos z naszymi zgloszeniami bylo cos nie tak(np zle zdjecie itp) i mimo ze nas zarejestrowali to i tak nie bylibysmy brani pod uwage w losowniu? Jak myslicie moze tak byc?
Amek Napisano 18 Października 2017 Zgłoś Napisano 18 Października 2017 3 minuty temu, cee napisał: Na stronie masz możliwość sprawdzenia. No tak, zdjęcie wykalibrowałem i wyciąłem przy użycie narzędzia dostępnego na stronie travel.state.gov, ale lekka niepewność mnie trzyma
Łukasz90 Napisano 18 Października 2017 Zgłoś Napisano 18 Października 2017 Ja też żadnego powiadomienia nie otrzymałem (a sprawdziłem dokładnie SPAM itd.) .Ja ciągle mam cykora przed ponowną rejestracjom ,że jednak tamto zgłoszenie nie zostało wykasowane :D.
Amek Napisano 18 Października 2017 Zgłoś Napisano 18 Października 2017 Nie masz co się obawiać, wszystkie aplikacje złożone w dniach 3-10 są nieważne. Cytują dvlottery.state.gov Cytuj Due to a technical issue, the DV-2019 entry period that began on October 3 has been closed. Entries submitted during October 3-10 are not valid and have been excluded from the system; they will not count as a duplicate entry.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.