emigrantka Napisano 21 Października 2017 Zgłoś Napisano 21 Października 2017 3 godziny temu, lottzx napisał: mam pytanie, jeśli w czasie składania wniosku nie mam wykształcenia średniego (jestem w ostatniej klasie liceum) a gdy będzie losowanie to będę już je mieć to mogę wysłać zgłoszenie? dziękuje z góry Tu masz odpowiedz
Marcin0706 Napisano 22 Października 2017 Zgłoś Napisano 22 Października 2017 Powiedzcie mi dlaczego jak klikam w photo tool to pobiera mi sie jakis plik .swf i nie moge nic zrobić? Coś robie nie tak?
Amek Napisano 22 Października 2017 Zgłoś Napisano 22 Października 2017 Zainstaluj/zaktualizuj flash playera i nadaj mu odpowiednie zezwolenia w swojej przeglądarce.
Rozirozi Napisano 22 Października 2017 Zgłoś Napisano 22 Października 2017 Mam obywatelstwo polskie, ale mieszkam w uk. W takim przypadku gdzie moze odbyć sie rozmowa z konsulem i w jakim języku?
karusek Napisano 22 Października 2017 Zgłoś Napisano 22 Października 2017 13 minut temu, Rozirozi napisał: Mam obywatelstwo polskie, ale mieszkam w uk. W takim przypadku gdzie moze odbyć sie rozmowa z konsulem i w jakim języku? Przyjedziesz do warszawy i wybierzesz sobie jezyk do rozmowy, polski albo angielski.
Xarthisius Napisano 22 Października 2017 Zgłoś Napisano 22 Października 2017 1 hour ago, Rozirozi said: Mam obywatelstwo polskie, ale mieszkam w uk. W takim przypadku gdzie moze odbyć sie rozmowa z konsulem i w jakim języku? Po wygraniu loterii wypelnia sie formularz DS-260. Tam podajesz obecny adres zamieszkania i na tej podstawie otrzymujesz przydzial do konkretnej ambasady. Moze byc to np. Londyn, nie musi byc to Warszawa. Watpie zeby rozmowa z konsulem w Londynie mogla sie odbywac po polsku.
hubertck Napisano 22 Października 2017 Zgłoś Napisano 22 Października 2017 5 minut temu, Xarthisius napisał: Po wygraniu loterii wypelnia sie formularz DS-260. Tam podajesz obecny adres zamieszkania i na tej podstawie otrzymujesz przydzial do konkretnej ambasady. Moze byc to np. Londyn, nie musi byc to Warszawa. Watpie zeby rozmowa z konsulem w Londynie mogla sie odbywac po polsku. Nawet nie tyle przydzial, co poprostu jest wybor gdzie sie chce miec rozmowe. Ja mieszkalem w Irlandii, ale wybralem Warszawe na rozmowe.
Wojtek18 Napisano 22 Października 2017 Zgłoś Napisano 22 Października 2017 Witam poszly 2 zgloszenia. Ale 2 byki chyba? Mieszkamy w Anglii 3lata,a w 9 punkcie odruchowo wpisalismy Poland. Czy to nas zdyskwalifikuje. Ja i zona ma my wyksztalcenie wyzsze. Studia licencjat/inzynierskie zaznaczyslismy-Degrre University. Prosze was o odp. Dziekuje Pozdrawiam
Xarthisius Napisano 22 Października 2017 Zgłoś Napisano 22 Października 2017 2 minutes ago, Wojtek18 said: Witam poszly 2 zgloszenia. Ale 2 byki chyba? Mieszkamy w Anglii 3lata,a w 9 punkcie odruchowo wpisalismy Poland. Czy to nas zdyskwalifikuje. Ja i zona ma my wyksztalcenie wyzsze. Studia licencjat/inzynierskie zaznaczyslismy-Degrre University. Prosze was o odp. Dziekuje Pozdrawiam To drugie nie ma wiekszego znaczenia. Jak byla instrukcja w punkcie 9?
Xarthisius Napisano 22 Października 2017 Zgłoś Napisano 22 Października 2017 3 minutes ago, Xarthisius said: To drugie nie ma wiekszego znaczenia. Jak byla instrukcja w punkcie 9? Wygooglalem (Country where you live today.). Nie sadze, zeby byl z tym jakis problem. W razie wylosowania, poprawnie wypelnijcie miejsca zamieszkania w DS-260 i tyle.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.