Dzasta Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 Godzinę temu, Telesfor napisał: Ja tez drugi raz powtorzony chyba z 5 razy od DV2014. Mimo wszystko ten pierwszy raz pamieta sie najlepiej gdy mialo sie wtedy konkretne plany i nadzieje, a pozniej to juz wszystko gone with the wind. Ja za pierwszym razem na nic nie liczylam, czulam ze nie wygram. Teraz jestem w stanach(legalnie) i nie wyobrazam sobie wyjezdzac za jakis czas i baaaardzo mi zalezy. Stres mega duzy, wiekszy niz kiedykolwiek. Moze mnie zechcą skoro już troche pomieszkałam haha
Osters Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 a teraz trolowanie roku bo stwierdza, ze cos sie zepsulo i prosze jeszcze sie rejestrowac z nowymi zdjeciami, wyniki w Listopadzie
ADanielczyk Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 Czyli nawet jezeli zostanę wylosowana, ale jeszcze nie wypełnię DS260, to nadal nie będę widoczna w systemie jako „immigration intention” w przypadku starania się o wizę (21/05 mam rozmowę na J1)???
jabba1 Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 1 godzinę temu, Telesfor napisał: Ja tez drugi raz powtorzony chyba z 5 razy od DV2014. Mimo wszystko ten pierwszy raz pamieta sie najlepiej gdy mialo sie wtedy konkretne plany i nadzieje, a pozniej to juz wszystko gone with the wind. Dla mnie to siódma próba jeśli dobrze liczę, biorę udział nieprzerwanie od DV2013, dla żony chyba 4 próba. z upływem lat człowiek się już nie nastawia na wygrana, bardziej przyzwyczajenie hehe. Mieszkamy teraz w Kanadzie więc mamy chociaż namiastkę USA :p
Telesfor Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 23 minuty temu, ADanielczyk napisał: Czyli nawet jezeli zostanę wylosowana, ale jeszcze nie wypełnię DS260, to nadal nie będę widoczna w systemie jako „immigration intention” w przypadku starania się o wizę (21/05 mam rozmowę na J1)??? Taka jest chyba oficjalna wykladnia. Odeslanie formularza dopisuje do listy planujacych imigracje. Wczesniej, przynajmniej oficjalnie, udzialem w loterii sie nie interesuja.
MarcelW. Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 Tak, bo na pewno sprawdzisz o 18 ... 2 minuty temu, LukeFlorida napisał: Ale się dłuży te 30 minut
LukeFlorida Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 1 minutę temu, MarcelW. napisał: Tak, bo na pewno sprawdzisz o 18 ... Przecież wiem. Ale mimo wszystko godzina zero.
Osters Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 5 minut temu, LukeFlorida napisał: Przecież wiem. Ale mimo wszystko godzina zero. komus sie pewnie uda
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.