kzielu Napisano 9 Października 2017 Zgłoś Napisano 9 Października 2017 Zawracacie sobie tym niepotrzebnie glowe. Istotne jest to ze sie spelnia minimalne wymagania (wyksztalcenie srednie) - co jest dalej znaczenia nie ma. Dobrze oczywiscie wpisac to w miare poprawnie, ale robienie doktoratu z nazewnictwa doktoratu to strata czasu.
maciopa Napisano 11 Października 2017 Zgłoś Napisano 11 Października 2017 Specjalizacja nie jest doktoratem, nie otrzymuje się po niej stopnia naukowego - doktora nauk medycznych. Do celów DVL zaznaczysz Masters Degree.Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
kyle666 Napisano 15 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 15 Października 2017 A jednak dostałem odpowiedź z ambasady, tylko jakimś cudem trafiła ona do spamu... Quote Warunkiem skorzystania z programu loterii wizowej jest ukonczenie szkoly sredniej. Posiadajac wyksztalcenie wyzsze można wpisac Master’s degree bez wnikania w szczegoly znaczenia tego okreslenia.
sly6 Napisano 15 Października 2017 Zgłoś Napisano 15 Października 2017 tak jest od czasu gdy piszemy przez pocztę elektroniczną.. Czasami tam trafiają listy.
maciopa Napisano 16 Października 2017 Zgłoś Napisano 16 Października 2017 A jednak dostałem odpowiedź z ambasady, tylko jakimś cudem trafiła ona do spamu... Warunkiem skorzystania z programu loterii wizowej jest ukonczenie szkoly sredniej. Posiadajac wyksztalcenie wyzsze można wpisac Master’s degree bez wnikania w szczegoly znaczenia tego okreslenia. Czyli to co Ci napisałem parę dni temu Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.