karusek Napisano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2017 jeszcze mam jedno pytanie: Gdybym wynajal 2 sypialnie i wzial sobie do mieszkania wspollokatora (opcja ekonomiczna) chcialbym go sprawdzic czy nie jest karany, w jaki sposob moge to zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2017 14 minut temu, karusek napisał: Nie mam dzieci, i duze studio na start byloby wystarczajace. W samym Chicago dzielnice takie jak: West Lakeview, Roscoe Village, Ravenswood, Lincoln Square, Ravenswood, Jefferson Park są bezpieczne, z dobrą siecia komunikacji miejskiej i dużą ilością sklepów spożywczych i restauracji, co ja osobiście uważam za ważne gdy się nie ma samochodu. Jeśli chodzi o suburbs to Bartek WSH dał sporo fajnych propozycji jeśli chodzi o rejony z Polonią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karusek Napisano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2017 44 minuty temu, karusek napisał: jeszcze mam jedno pytanie: Gdybym wynajal 2 sypialnie i wzial sobie do mieszkania wspollokatora (opcja ekonomiczna) chcialbym go sprawdzic czy nie jest karany, w jaki sposob moge to zrobic? @Jackie jestes w stanie odpowiedziec na powyzsze pytanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Czesto musisz za to placic, wiecej info tu:http://chicagocriminalattorneysblog.com/obtaining-criminal-records-in-the-chicago-area.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekWSH Napisano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Chyba, że chcesz mieszkać za free w mieszkaniu socjalnym, w czymś takim jak na zdj. poniżej. Zdj. z Englewood Dom Al Capone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karusek Napisano 23 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2017 @BartekWSH raczej nie, bo tam moze byc zimno w srodku. :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karusek Napisano 11 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Mam do Was pytanie odnosnie autostrad w Chicago, czy sa one platnie jesli tak to jaki jest koszt miesieczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 3 godziny temu, karusek napisał: Mam do Was pytanie odnosnie autostrad w Chicago, czy sa one platnie jesli tak to jaki jest koszt miesieczny? Niektóre są płatne ale większość nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 16 godzin temu, karusek napisał: Mam do Was pytanie odnosnie autostrad w Chicago, czy sa one platnie jesli tak to jaki jest koszt miesieczny? Tak jak Jackie pisze, niektore sa platne, wiekszosc nie jest. Nie ma kosztu miesiecznego - jest pay per use. Wiecej info: https://www.illinoistollway.com/https://www.indianatollroad.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekWSH Napisano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Dnia 11.11.2017 o 04:25, karusek napisał: Mam do Was pytanie odnosnie autostrad w Chicago, czy sa one platnie jesli tak to jaki jest koszt miesieczny? Masz dwie możliwości: płacisz gotówką na bramkach lub kupujesz I-Pass w sklepie Jewel. Opłaty na bramkach to 1,5 $ na 90-tce, 294 jest płatna tylko na niektórych odcinkach 1,5 $ lub 0,75 $ I-Pass kosztuje 30 $, logujesz się na ich stronie podając dane karty kredytowej lub debetowej, opłaty za przejazd będziesz miał o połowę mniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.