karusek Napisano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 22 Października 2017 jeszcze mam jedno pytanie: Gdybym wynajal 2 sypialnie i wzial sobie do mieszkania wspollokatora (opcja ekonomiczna) chcialbym go sprawdzic czy nie jest karany, w jaki sposob moge to zrobic?
Jackie Napisano 22 Października 2017 Zgłoś Napisano 22 Października 2017 W dniu 22.10.2017 o 18:50, karusek napisał: Nie mam dzieci, i duze studio na start byloby wystarczajace. Rozwiń W samym Chicago dzielnice takie jak: West Lakeview, Roscoe Village, Ravenswood, Lincoln Square, Ravenswood, Jefferson Park są bezpieczne, z dobrą siecia komunikacji miejskiej i dużą ilością sklepów spożywczych i restauracji, co ja osobiście uważam za ważne gdy się nie ma samochodu. Jeśli chodzi o suburbs to Bartek WSH dał sporo fajnych propozycji jeśli chodzi o rejony z Polonią.
karusek Napisano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 22 Października 2017 W dniu 22.10.2017 o 18:58, karusek napisał: jeszcze mam jedno pytanie: Gdybym wynajal 2 sypialnie i wzial sobie do mieszkania wspollokatora (opcja ekonomiczna) chcialbym go sprawdzic czy nie jest karany, w jaki sposob moge to zrobic? Rozwiń @Jackie jestes w stanie odpowiedziec na powyzsze pytanie?
katlia Napisano 22 Października 2017 Zgłoś Napisano 22 Października 2017 Czesto musisz za to placic, wiecej info tu:http://chicagocriminalattorneysblog.com/obtaining-criminal-records-in-the-chicago-area.html
BartekWSH Napisano 23 Października 2017 Zgłoś Napisano 23 Października 2017 Chyba, że chcesz mieszkać za free w mieszkaniu socjalnym, w czymś takim jak na zdj. poniżej. Zdj. z Englewood Dom Al Capone
karusek Napisano 23 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 23 Października 2017 @BartekWSH raczej nie, bo tam moze byc zimno w srodku. :-P
karusek Napisano 11 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 11 Listopada 2017 Mam do Was pytanie odnosnie autostrad w Chicago, czy sa one platnie jesli tak to jaki jest koszt miesieczny?
Jackie Napisano 11 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2017 W dniu 11.11.2017 o 11:25, karusek napisał: Mam do Was pytanie odnosnie autostrad w Chicago, czy sa one platnie jesli tak to jaki jest koszt miesieczny? Rozwiń Niektóre są płatne ale większość nie jest.
jkb Napisano 12 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2017 W dniu 11.11.2017 o 11:25, karusek napisał: Mam do Was pytanie odnosnie autostrad w Chicago, czy sa one platnie jesli tak to jaki jest koszt miesieczny? Rozwiń Tak jak Jackie pisze, niektore sa platne, wiekszosc nie jest. Nie ma kosztu miesiecznego - jest pay per use. Wiecej info: https://www.illinoistollway.com/https://www.indianatollroad.org/
BartekWSH Napisano 15 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2017 W dniu 11.11.2017 o 11:25, karusek napisał: Mam do Was pytanie odnosnie autostrad w Chicago, czy sa one platnie jesli tak to jaki jest koszt miesieczny? Rozwiń Masz dwie możliwości: płacisz gotówką na bramkach lub kupujesz I-Pass w sklepie Jewel. Opłaty na bramkach to 1,5 $ na 90-tce, 294 jest płatna tylko na niektórych odcinkach 1,5 $ lub 0,75 $ I-Pass kosztuje 30 $, logujesz się na ich stronie podając dane karty kredytowej lub debetowej, opłaty za przejazd będziesz miał o połowę mniejsze.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.