karusek Napisano 9 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 9 Marca 2018 Dodaje ciekawa mapke bezpieczenstwa dzielnic w Chicago. Moze sie komus przydac https://www.neighborhoodscout.com/il/chicago/crime
Xarthisius Napisano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2019 Musze sie udac na jeden dzien do centrum Chicago. Nie chce mi sie pchac samochodem. Czy Park&Ride na Ashland/63rd i dalszy transport zielona linia to sensowna alternatywa? Jak to wyglada w godzinach szczytu? Daje sie wcisnac do wagonu?
Jackie Napisano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2019 12 minut temu, Xarthisius napisał: Musze sie udac na jeden dzien do centrum Chicago. Nie chce mi sie pchac samochodem. Czy Park&Ride na Ashland/63rd i dalszy transport zielona linia to sensowna alternatywa? Jak to wyglada w godzinach szczytu? Daje sie wcisnac do wagonu? Do wagonu się wciśniesz, pytanie czy dotrzesz do kolejki Wybrałeś sobie na parking jedną z najgorszych dzielnic Chicago.
Xarthisius Napisano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2019 26 minutes ago, Jackie said: Do wagonu się wciśniesz, pytanie czy dotrzesz do kolejki Wybrałeś sobie na parking jedną z najgorszych dzielnic Chicago. Heh, no jade I-57, duzego wyboru nie mam ;-) Bede sie zatem przeciskal samochodem do parkingu w centrum.
Xarthisius Napisano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2019 1 hour ago, jkb said: Juz lepiej Metra sie przejechac SWS z Manhattan wyglada sensownie. Troche musialbym z buta isc od Union Station, ale sa akurat 2 pociagi rano i po poludniu ktore idealnie pasuja czasowo. Tam juz nie bija?
andyopole Napisano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2019 Godzinę temu, Xarthisius napisał: SWS z Manhattan wyglada sensownie. Troche musialbym z buta isc od Union Station, ale sa akurat 2 pociagi rano i po poludniu ktore idealnie pasuja czasowo. Tam juz nie bija? Biją ale nie zostawiają śladów. ..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.