Paulina Sudoł Napisano 5 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2017 Witam mam pytanie chciałabym pojechać do Meksyku z przesiadka w Usa oczywiscie mam wize ale miesiac temu z tamtad wrociłam czy nie robi to problemu jakk ponownie bede przekraczać granice usa nawet jesli chodzi o przesiadke i czy gdy po kilku miesiacach bede chciała wrocic na wakacje do Usa na kilka miesiecy nie bedzie to robic zadnego problemu ?
mcpear Napisano 5 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2017 A jak długo tam byłaś? Na ile zadeklarowałaś na granicy pobyt? Czy dotrzymałaś go? Jeśli nie było jakiś ewidentnych "fauli" z twojej strony powinno być wszystko OK. W przypadku przesiadki powinno być bez problemu. Każda Twoja wizyta w USA i wylot "o czasie" uwiarygadniają Ciebie. Więc jeśli za kilka miesięcy przylecisz do USA ta wiarygodna historia podróży będzie działała na Twoją korzyść.
Paulina Sudoł Napisano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 Byłam 5 miesiecy a przy wiezdzie bilet miłam kupiony na 3 miesiące
quarterback87 Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 11 godzin temu, Paulina Sudoł napisał: Byłam 5 miesiecy a przy wiezdzie bilet miłam kupiony na 3 miesiące To się nieźle zwiedzanie przeciągneło. Powodzenia przy przekraczaniu granicy US.
andyopole Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 Stary chlop a wierzy w bajki o zwiedzaniu. Tu chodzilo calkiem o co innego ale jest przed 23 godzina wieczorem wiec nie powiem.. Moze dzieci czytaja?
quarterback87 Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 Andy, poprostu zapomniałem zwiedzania w cudzysłów ubrać.
ilon Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 1 godzinę temu, andyopole napisał: Stary chlop a wierzy w bajki o zwiedzaniu. Tu chodzilo calkiem o co innego ale jest przed 23 godzina wieczorem wiec nie powiem.. Moze dzieci czytaja? Boje sie zapytac jaki wiek juz kwalifikuje to bycia starym Andy
andyopole Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 8 minut temu, ilon napisał: Boje sie zapytac jaki wiek juz kwalifikuje to bycia starym Andy W tym przypadku akurat nie mialem na mysli ilosci lat lecz czegos co mozna nazwac doswiadczeniem zyciowym. Bywa ze dwudziestolatek wie o zyciu wiecej od czterdziestolatka.
quarterback87 Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 13 minut temu, ilon napisał: Boje sie zapytac jaki wiek juz kwalifikuje to bycia starym Andy Starość zaczyna się wtedy, kiedy wychodzisz z muzeum i włącza się alarm.
Paulina Sudoł Napisano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 Dnia 6.11.2017 o 19:46, andyopole napisał: Stary chlop a wierzy w bajki o zwiedzaniu. Tu chodzilo calkiem o co innego ale jest przed 23 godzina wieczorem wiec nie powiem.. Moze dzieci czytaja? Widze że ekspert się znalazł
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.