jodi Napisano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 14 Listopada 2017 29 minutes ago, KrysiaK said: Takie dobre zupy zawsze mozna znalesc we wlasnej kuchni. Niby mozna ale smak nie ten..Jak dla mnie najlepszy rosol to ten ugotowany na zdrowym, wiejskim i wiatrem pachnacym kurczaku z podworka Pani Zosi. Myslalam nawet o hodowli wlasnych kur, ale niestety przywiazuje sie do wszelakich stworzen za bardzo, wiec mieso ptaka utuczonego wlasnymi rekami odpada..:-)
katlia Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2017 Zgadzam sie z jodi. To nie jest to samo.
andyopole Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2017 1 godzinę temu, jodi napisał: Niby mozna ale smak nie ten..Jak dla mnie najlepszy rosol to ten ugotowany na zdrowym, wiejskim i wiatrem pachnacym kurczaku z podworka Pani Zosi. Myslalam nawet o hodowli wlasnych kur, ale niestety przywiazuje sie do wszelakich stworzen za bardzo, wiec mieso ptaka utuczonego wlasnymi rekami odpada..:-) Gdybym miał warunki trzymał bym kilka kurek. Dla jajek glownie. Nie jem duzo, kilka tygodniowo ale ten smak i kolor. A co rosołu, mam sąsiada ruskiego, pewnie nie taki przejmujący jak ja to by mi kurczaka ukatrupil.
agatenka Napisano 15 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2017 Dnia 11/13/2017 o 20:05, katlia napisał: Po to sa fora: zeby sie wyzalic albo vent. I rozumiem ze przeprowadzka z miasta gdzie sa atrakcje do miejsca gdzie ich nie ma, ale jest natomiast "obskurny boardwalk" i smrod od krow sasiada moze byc niemalym szokiem. Dlugo tam musicie wysiedziec, agentko? Dzięki Dzisiaj już mi lepiej Co roku są plany przeprowadzki ale wyszło jak wyszło i mamy tutaj firme która nas trzyma i na razie nie potrafimy zostawić wszystkiego i zacząc gdzies zupełnie od zera ;-/ Także na chwile dzisiejszą zostało mi tylko narzekanie
agatenka Napisano 15 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2017 10 godzin temu, ilon napisał: Agatka, dodaj, ze na tej farmie mozna kupic najlepsze lody w okolicy! Poza tym, to chyba macie jeszcze nowa kregielnie, ktora z tego co pamietam jest okropnie droga Chyba trzeba skoczyc do Seacrets na jakas imprezke na poprawe humoru. A jeszcze chcialam dodac, ze mi bardzo brakuje polskiej ilosci urlopow i L4. To racja lody są pyszne! Ja się piszę, póki jest mama i może zostać z małym z przyjemnością gdzieś wyskoczę się odmulić 10 godzin temu, Jackie napisał: Hm, chyba się skuszę i też upiekę Próbowałam wielu przepisów i nie ma nic prostszego niż ten a chleb naprawdę jest pyszny jak jest świeży , potem już trochę gorzej Więc spróbuj, może Ci podpasuje
KrysiaK Napisano 15 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2017 16 godzin temu, andyopole napisał: Gdybym miał warunki trzymał bym kilka kurek. Dla jajek glownie. Nie jem duzo, kilka tygodniowo ale ten smak i kolor. A co rosołu, mam sąsiada ruskiego, pewnie nie taki przejmujący jak ja to by mi kurczaka ukatrupil.
andyopole Napisano 15 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2017 1 godzinę temu, KrysiaK napisał: Tyle to sam potrafie zrobic. Niestety miejskie rules nie pozwalaja na tego typu zwierzyniec.
KrysiaK Napisano 15 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2017 To moze zarejestruj je jako "Backyard Pets" lub "Emotional Support Pet".
andyopole Napisano 15 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2017 7 minut temu, KrysiaK napisał: To moze zarejestruj je jako "Backyard Pets" lub "Emotional Support Pet". Ale przy tej drugiej opcji musialbym je zakwaterowac w sypialni....
Xarthisius Napisano 15 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2017 8 minutes ago, KrysiaK said: ..."Emotional Support Pet". LOL, a w uzasadnieniu: "Beheading chicken from time to time really calms my nerves"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.