katlia Napisano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2017 29 minut temu, karina napisał: Moje kilka groszy Karina rules.
thaliaa Napisano 30 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2017 Wow... spodziewałam się dłuższego procesu ale nie aż tak. "Nadzwyczajna" krzywdę jak to ujęłaś cierpi bo dziecka nie widzi na codzień. A wyjechałam ze stanow jeszcze będąc w ciąży właśnie dzięki niemu. Teraz stara się facet " zrekompensować" i nas sprowadzić spowrotem. Widzę ze ciężki orzech do zgryzienia...
Gość Napisano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2017 Nie jest to nadzwyczajna krzywda bo facet zawsze może przyjechać do Polski odwiedzić dziecko.
thaliaa Napisano 30 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2017 34 minutes ago, Roelka said: Nie jest to nadzwyczajna krzywda bo facet zawsze może przyjechać do Polski odwiedzić dziecko. Powiedz to jemu- nie mi
thaliaa Napisano 30 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2017 Problem (dla niego) jest taki ze jego rodzina nie pozna naszej córki dopóki tu nie przyjadą. A ja samego dziecka nie puszczę nigdzie...
sly6 Napisano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2017 Napisze o sprawie pewnej kobiety i chce bys zobaczyla jak widza to urzednicy i prawo. Nie mam nic do artykulow lecz na forach poznasz tyle historii ze wyciagniesz stosowne wnioski do tego ze artykuly jedno a zycie-prawo -urzednik swoje bo ma np watpliwosci bo na Was spoczywa udowodnienie ze robicie to z milosci oraz nie ma nagiecia prawa. co do tej Pani,Pani byla nieleglanie,wyjechala z dzieckiem ktore bylo obywatelem USA i wracala do USA,na granicy urzednicy powiedzieli ze dziecko moze przekazac rodzine dalszej lub rodzinie zastepczej a Ona nie wjedzie,jak widzisz Matka zostala a dziecko mialo byc przekazane innym osobom -bo czy dziecko ucierpi bedac np w rodzinie zastepczej? kiedy zobaczysz takie historie to poukladasz tak swoje sprawy by to dobrze wyszlo no i odstawisz pewne myslenie ktore moze Wam narobic probemow niz pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.