mr.majewski Napisano 28 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2018 Dlatego trzeba brać sprawy w swoje ręce , kwestia jest tylko taka aby prawda nie była zakłamywana i aby nikt nie mógł w świetle prawa z ofiary jaką była Polska zrobić kata i jeszcze bardziej wyzyskiwać nasz kraj.
katlia Napisano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2018 Nic nie zrozumiales z tego co rzecze napisal. Absolutnie nic.
rzecze1 Napisano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2018 28 minut temu, mr.majewski napisał: Dlatego trzeba brać sprawy w swoje ręce (...) I to mam zamiar zrobic, w 2019.
mr.majewski Napisano 28 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2018 18 minut temu, katlia napisał: Nic nie zrozumiales z tego co rzecze napisal. Absolutnie nic. no to proszę oświeć mnie skoro jestem taki ciemny lud
mr.majewski Napisano 28 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2018 1 minutę temu, katlia napisał: E, zycie jest za krotkie nie uciekaj od odpowiedzi
katlia Napisano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2018 A tak troche off-topic, mam nadzieje ze Mr. Majewski nie byl autorem tej petycji bo ona nie jest najlepiej napisana, i jest tam kilka bledow. Raczej amatorska robota ktora wlasciwie troche zenuje.
mr.majewski Napisano 28 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2018 nie jestem jej autorem i widzę błędy , ale jest to jedyny przejaw obywatelskiego obowiązku wobec kraju i prawdy , dla mnie nie ważne jest , że forma w jakiej jest napisana petycja nie spełnia wszystkich wymogów formalnych, istotne jest aby takie inicjatywy wspierać zwłaszcza w tak ważnych sprawach . Należy pamiętać że każdy człowiek jest równy . A od ciebie Katlia oczekuję oświecenia czego nie zrozumiałem w wypowiedzi rzecze1 , całe życie się uczymy i z chęcią poprawię swój tok rozumowania w oparciu o Twoje poprawne postulaty.
katlia Napisano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2018 Polecam po prostu poczytanie prasy amerykanskiej i izraelskiej na ten temat. Albo po prostu wrzuc do Google "Holocaust restitution Poland"." Nauczysz sie innego punktu widzenia o tej calej sprawie. I moze zrozumiesz co rzecze mial na mysli piszac to kluczowe zdanie"Natomiast dzisiejsi "wstawacze z kolan" nie tylko na ochotnika wywlekli wszystko na swiatowe swiatlo dzienne, to jeszcze teraz udaja, ze nic sie nie stalo."
cee Napisano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2018 12 godzin temu, katlia napisał: Google is your friend. Zobacz co wyskakuje kiedy szukasz "Holocaust restitution Poland" Nie pytam o instrukcję obsługi przeglądarki google, tylko o jaką prawdę ci chodzi?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.