Skocz do zawartości

Petycja do POTUS w sprawie JUST

mr.majewski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dlatego trzeba brać sprawy w swoje ręce , kwestia jest tylko taka aby prawda nie była zakłamywana i aby nikt nie mógł w świetle prawa z ofiary jaką była Polska zrobić kata i jeszcze bardziej wyzyskiwać nasz kraj. 

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

A tak troche off-topic, mam nadzieje ze Mr. Majewski nie byl autorem tej petycji bo ona nie jest najlepiej napisana, i jest tam kilka bledow. Raczej amatorska robota ktora wlasciwie troche zenuje. 

Napisano

nie jestem jej autorem i widzę błędy , ale jest to jedyny przejaw obywatelskiego obowiązku wobec kraju i prawdy , dla mnie nie ważne jest , że forma w jakiej jest napisana petycja nie spełnia wszystkich wymogów formalnych,  istotne jest aby takie inicjatywy wspierać zwłaszcza w tak ważnych sprawach . Należy pamiętać że każdy człowiek jest równy .

A od ciebie Katlia oczekuję oświecenia czego nie zrozumiałem w wypowiedzi rzecze1 , całe życie się uczymy i z chęcią poprawię swój tok rozumowania w oparciu o Twoje  poprawne postulaty.

Napisano

Polecam po prostu poczytanie prasy amerykanskiej i izraelskiej na ten temat. Albo po prostu wrzuc do Google "Holocaust restitution Poland"." Nauczysz sie innego punktu widzenia o tej calej sprawie. I moze zrozumiesz co rzecze mial na mysli piszac to kluczowe zdanie

"Natomiast dzisiejsi "wstawacze z kolan" nie tylko na ochotnika wywlekli wszystko na swiatowe swiatlo dzienne, to jeszcze teraz udaja, ze nic sie nie stalo."

Napisano
12 godzin temu, katlia napisał:

Google is your friend. Zobacz co wyskakuje kiedy szukasz "Holocaust restitution Poland"

Nie pytam o instrukcję obsługi przeglądarki google, tylko o jaką prawdę ci chodzi? 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...