Skocz do zawartości

DV-2019 Wylosowany / Nie wylosowany

DV-2019 WYLOSOWANY / NIE WYLOSOWANY   

205 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zostałeś/aś wylosowany/a w loterii DV-2019 ?

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ja tez drugi rok nie zostałem wylosowany: Has not been selected.

Jest  chwila smutku, ale uważam, że trzeba akceptować rzeczywistość, żyć tu i teraz. Dla tych, których nie wylosowano - widocznie tam na górze Ktoś ma lepszy plan dla nas tutaj w Polsce, albo w innym miejscu. Wszystko ma swój czas :) head to the mountain :D

Napisano

Jeśli  tam na górze ktoś coś planuje to kompletnie się do tego nie nadaje :)

A wracając do tematu to na razie nie sprawdzam, bo boję się, że mnie w końcu wylosują.

Biorę udział w loterii od 99 roku zeszłego wieku i teraz już chyba dla mnie za późno :)

Napisano
1 minutę temu, benys napisał:

Udało się, ale case 28xxx, więc tak jakby "nie wylosowany" :).

Ee tam.. moze byc ok.. ze 3 loterie temu mialem cos case nr 42xxx chyba ;) olalem sobie juz a tu... 6 numerow po mnie skonczyly sie numery.. i tak to w jueseju siedze...

Napisano
26 minut temu, benys napisał:

Udało się, ale case 28xxx, więc tak jakby "nie wylosowany" :).

czekaj na VB w czerwcu. Nic jeszcze nie jest wiadome.

Napisano

zdecydowanie widac mniejsze zainteresowanie DV niz np w takim 2012 roku [dv2013]. Dlaczego ? 

pamietam jak w maju 2012 forum bylo przez jakis tydzien zawalone ludzmi. Chodzily wszystkie tematy zwiazane z loteria. Od wylsoowanych poprzez mozliwe bledy w systemie, prawdopodobienstwo, az po teorie spiskowe zwiazane z losowaniem. Procent ludzi nawet ukladal sobie cale zycie pod loterie. Mieli zaplanowane wszystkie sprawy. Kiedy sprzedac dom czy samochod. 

Napisano

daleko nie trzeba szukac, w porownaniu do zeszlego roku w temacie dv2018, tegoroczny topic jest bardzo leniwy:)

Napisano

Hej 

Jak myslicie czy jak pracuje sezonowo po 3-4 miesiace we Francji musze brac cryminal record z Francji na interview?? Juz sie uzbeiralo razem wiecej niz 12 miesiecy .

Najlepiej ze po Francusku zero i jak patrze na strone to zalamka :) Co poczac

Cheers

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...